![]() |
|
BURSA BULUŞMASINDAN GÖRÜNTÜLER :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2013 Saat 17:18 |
Maşallah Süper Kareler :) İnllah Birhdaki Sefere Bende Aranızda Olurum .. Yanlız Dikkatimi Bişey Çekti Buluşma 14 De Başayacaktı Diye Hatırlıyorum Ben Erken Başlamışsınız Sanırım ?
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel organizasyon ama çoğunlukla bi kaç 307 hariç 106 buluşması olmuş galiba
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
güzel bir buluşma olmuş
![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende bol bol tek takılıorum maşallah arkadaşlar :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Benim adaş (haci murat) yakisikli cikmis fotoda.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
cok güzelmiş kıskandım :)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Şahane bir buluşamaydı, yüzyüze tanıştık muhabbet ettik güzeldi :) bir de hava bozmasaydı daha iyi olurdu :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
güzel bi buluşma olmuş ama merak ettiğim bişey var, bu diğer peugeotlar çoğunlukla 106 sizin arkadas çevrenizden heralde. e bu arkadaslar neden bizim forumda değil? internetle pek haşırneşir mi değiller? yoksa başka forum üyelerimiler? merakımı maruz görün saygılar?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
güzel buluşma olmus
![]() |
|
![]() |
|
Feyribas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Bende aranızda olacaktım ama Tesisat ile uğraştığımdan olamadım. Bir dahaki buluşmada aranızdayım inşallah...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Güzel resimler iyi bir buluşma olmuş :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Şimdi öncelikle Emrah ben senin ... diyerek cümleme başlamak isterdim ama, buluşmanız çok güzel olmuş bunu gölgelemesine izin vermeyeceğim :D Ayağınıza elinize sağlık 10 numara olmuş. Emrah sen bu teşekkürü üstüne alınma :D
|
|
![]() |
|
mstf shn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2013 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
106 mouse buluşması 307 de kedi gibi duruyo yanlarında ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Peugeot 307 & 2006 & Comfort & HDI 1.6 110 Hp & 215 / 40 / R18
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Sonraki buluşmalar daha güzel olur. Hava soğuk olunca pek rağbet olmuyor.
|
|
![]() |
|
Memed8572 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Memed8572
HARBİDEN ÇOK BEĞENDİM :)
|
|
Peugeot 1.6 XT 2001
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
yinede güzel oldu.. :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |