![]() |
|
süspansiyon sertliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2013 Saat 20:46 |
||
arkadaşlar benim 206 sw süspansiyonları baya bi sert amortsörler patlak değil ama kasislerden geçerken sanki hiç esnemiyor sert yani normalmi bütün 206 lardamı aynı veya 206 sw lerde yoksa anormal bi durummudur
|
|||
![]() |
|||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
lastıklerı havaları kontrol etsendı hocam bır belkı cok sısıktır
|
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||
![]() |
|||
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
benim araba 14 jant 30 hava basılı normal değilmi
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
206 ların amortsörleler sert olur genelde ama esner neden esnemesın arkadaşın araba elle bastırınca basılıyodu okadar yumuşak yanii benım 206 zor zar esnetemezsin okadar sertti ama yolda bu sertlığını hıssettırmezdı . bahsettığım kadarda yumuşak olması ıyı değil yuksek hızlarda gıderken anı frenlemede aracın onu yere surtuyor.
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
||
arkadaşlar bu amortisörler gazlı oluyomuş sanırım ya gazı azalmış yada sıkışmış gazını aldırmak gibi bi durum söz konusu olabilirmi
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
||
arkadaşlar arabama bu gün önlere 2 adet lassa lastik taktırdım hala kış lastiği kullanıyodum değiştirdim bu arada rot balans ayarınada girmiş oldu arka torsiyondan şüphelenitodum sertlik konusunda bide arka taraf diğer sw lere göre alçak gibi olduğundanda torsiyondan şüpheleniyodum rot ayarında torsiyonla ilgili lastiklerde bi denge sorunu gözükmedi ama arabanın arkası hala diğer sw lere göre alçak ve süspansiyon sert diğer sw lerdede sertmiş diyolardı tesadüf bu gün 2 tane sw ile karşılaştım onlara baktım benim arabadan 4 cm yüksekler ve süspansiyonları benimkinden yumşak acaba sorun nerde benim amortisörler sağlam ama sorun ne olabilir
|
|||
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|||
![]() |
|||
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
||
kardeş öncelikle lastik ebatların önemli kaç olduğunu bilmiyorum ama peugeot un amartisörleri biraz serttir ve çok sağlamdır kolay kolay patlamaz benim 10 yaşında aracım vardı hala orjinal amartosörleri vardı üzerinde lastik ebatları ve hava basıncı önemli bu konuda .saygılar
|
|||
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
||
lastik ebatları orjinal ebatları 175 65 14
|
|||
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
||
eğer torsiyon düşükse nasıl yükseltebilirim herhangi bir tamirci tam olarak anlamıyarsao servis daha iyi anlar belki ama oda malum gayet tuzlu ben tuzlada oturuyorum buralarda sanayide pejo ağırlıklı bi tamircide yok anlıyacak oy üzden sizlerden fikir alıyorum amortisörler gazlıymış diyolar altına bi yere get konuluyomuş nereye konur nasıl konur bilgii olan varsa yardımcı olursanız sevinirim en azından 4 cm veya 5 cm yükseltsem ve amortisörleri biraz esnek hale getirebilirsem araba harika olacak şimdi bi kasisten geçince fena bi şekilde sert vuruyo
|
|||
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|||
![]() |
|||
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
||
Torsiyon ne bilmem ben ama anladığım kadarıyla o amortisörler normalden daha sert. Ve bunun asıl sebebi amortisörlerinizin patlamış ya da içindeki gazı bir şekilde kaçırmış olması. Tamir oluyor mu bilmem ama değiştirirseniz rahatlar diye düşünüyorum.
Öte yandan benim 206 da sert o konuda, mecbur kasislerde daha da yavaşlamak zorunda kalıyorum fakat yol tutuşuna pozitif etkisi var.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
||
get koyduklarında yükselir diye biliyorum ama get koyup yükseltsem amortisörlerdeki sorun ne acaba onu bilmiyorum
|
|||
peugeot 206 sw 1.4 hdi
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |