![]() |
|
jant kaplama (fotoğraflı) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence makbulü önlerin çok az daha aşağıda olmasıdır.
|
|
![]() |
|
Hypron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
bu aracın aynı renkte olan jantları gördüm çok iyi duruyor ama resimi bulamıyorumki göstereyim
![]() |
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
aracı boyamış sıvamışşın sen bu ısı bılmıyorsun kusura bakma ama
Düzenleyen Serco05 - 14 Aralık 2012 Saat 16:49 |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
arkadas onlar fotoşop. ön bilgi amaçlı diğer arkadaslar yaptı.
Düzenleyen Serco05 - 14 Aralık 2012 Saat 16:49 |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kelimeleri seçerken daha dikkatli olalım, ayrıca fotolar gerçek değil, nasıl duracağını görmek için fotoshopla yapmıştım. |
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
tamam arkadaslar ama dayanamadım arac mukemmelken kötu hale sokmanıza hepsı peugeot hastalıgından kaynaklanıyo yanı
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
yagızcım bence orjınalı daha guzel :) ama zevkını al ıcınde kalmasın,egerkı musaıt olursam beraber gıdelım bende jantları yaza hazırlamayı dusunuyorum.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
yagiz35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
türk insani tam bir bilgi sahibi olmadan konuşmayı çok seviyor , yine de "teşekkürler" yorumun için |
|
(206 x-design 2006) 35 ABE 97
|
|
![]() |
|
Furkann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
kaplama derken plastidip tavsiye ederim ;)
|
|
- 06 FRK 54 -
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Oylama yapıyosan ben de elleme bu hali çok güzel derim... Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki ;)
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
benım aracımda aynı renk tabıkı zevk meselesı ama böyle jantlarım olsa hayatta bozmazdım...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
nacizane önerim bu jantları bence boyatma orjinal hali daha güzel.
daha agresif hatlara sahip jant olsaydı ozaman boya güzel olur.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
bencede orjinal hali kalsın arabayı bas sadece biraz yeter diye düşünüyorum :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Plastidip biraz pahalı bence tecrübesiz biri için macera olur uygulamak o kadarda kolay değil kopup geliyo fazlalıkları çıkarım derken tecrübeyle sabittir
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |