![]() |
|
Ön taraftan gelen Ses sorunu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yak1sigara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yak1sigara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 19:34 |
Selamlar.. Arkadaşlar 106 qs aracım var yeni aldım ve komple ön takımı değiştirttirdim amortisör takozlarına varıncaya kadar , debriyaj , debriyaj teli vs de değişti Fakat şöyle bir sorunum araçla kalkarken sanki motor yerinden oynuyor gibi mesela vites geçişlerinde ayağımı debriyajdan biraz hızlı çekeyim araba sarsılıp tak diye ses geliyor. aracımın direksiyon kutusu tamire giricek araç çalışırken durduğum yerde sağa sola çevirince lak luk sesler yapıyor bir tek yaptırmadığım bu kaldı bunu da yaptırıcam fakat bu kalkıştaki sesde direksiyon kutusundan olabilirmi sizce ?
|
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla bendede var şuan motor ve şanz. kulakların sağlamsa tabladandır bence. Benim kulakların hepsi yeni tablayıda ilk fırsatta değiştirecem. Ani yüklenmelerde tak diye ses geliyor. Gerçi bu ara kesildi ondan üstüne düşmüyorum
|
|
![]() |
|
yak1sigara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yak1sigara
benim ani yüklenmelerden daha cok kalkerken ufacık bi sertlik olsun tak diye vuruyor debriyajdan biraz sert çek ayağını hemen vuruyor arabanın motoru :S
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Direksiyonu çevirince ses gelmesi başıma gelmişti salıncakları değiştirdik gitti ama siz demişsiniz ön takımı değiştirdim.Şimdi bide şöyle bişey paylaşayım bu trıger kayışında sente atarsa araba vuruntulu çalışır rampa çıkarken boğulur . Kayış yenı değiştiyse gergı ayarı tutmamış sente atlamış olabılırmı yada değişmedıyse bıle yüksek vitesten bıanda küçük vitese geçme aşırı hızlıyken boşa atma nebılıyım standart bır zorlama ile attırmış olabılırmısın bunuda dusunmek gerek umarım çözümünü bulursunuz .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bence kulakları bi kontrol et |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bugün fırsat olursa tablayı değiştircem bakalım o sesi kesecekmi haber veririm ben
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
bende ön takımda bi parça çıktı haberin olsun ucuz bi parçaymış zaten. Ama direksiyon kutumdanda geliyo ufak bi tıkırtı şuan. Ama çalışınca gelen sesi kesti |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |