|
195 45 r16 lastık tavsıyesı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
driver_can
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2013 Saat 14:11 |
lıAracıma sonunda bugun jantlarımı aldım.308 sportıumlarda cıkan strombolı modelının replıca 16sı.Fakat lastıkte karar veremıyorum.3 model arasında kararsızım dunlop lm 703,kumho ku31 ve lassa ımpetus revo.Kumho ve dunlop adedı 150 lıra lassa 200 lıra sızce vermeye deger mı bu farkı benım ıcın onemlı olan sessızlık ve yola tutunması.
|
|
KenBlockJR
3. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
nerden buldun o jantları? ne kadara aldın?
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim de lastik ebatım 195/45/R16 aracımı aldığımda yokhaoma vardı çok beter bi lastikti 1 sene önce falan pirelli pzere nero aldım 230tl tanesi çok memnunum. tavsiye ederim.
bazı oto programlarında veya belgesellerde ferrari lamborghini gibi üst sınıf araçlarda görüyorum benim lastiğin pzero rosso modelini.. bide banamı denk geldi bilmiyorum ama bu nette lastik satan sitelerde fiyatlar çok uçuk ama normal dükkanlarda onlara nazaran daha uygun fiyatlar..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
driver_can
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
ben ozel sıparısle getırttım zaten stogunda gozukmuyordu depolarında 1 takım varmıs benım ıcın arastırırken ortaya cıktı.Maslak sanayıde buldum 800 cıvarına geldı.Lastık ıcınde o rakamlara pek cıkmak ıstemıyorum max.200 cıvarı o da en son care 150 cıvarında bır lastık dusunuyorum.
|
|
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
daha önce 45 yanak kullandınmı bilmiyorum ama çok dikkat etmek lazım. bi anlık dikkatsizlik sonucu yoldaki çukuru farketmeyip girersen ve alacağın lastik kalitesiz olursa kesilmesi ve balon yapması muhtemel olacaktır. bilginize..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
driver_can
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
Daha once slıne donanımında a3 aracımda 225-45-17 kumho lastık,focus aracımda da 40 yanak kullandım.Yanı cok tecrubesız sayılmam ınce yanak konusunda ama tk derdım 206 yalıtım yonunce bıraz zayıf arac ıcıne lastık gurultusu mınımum gelecek bı lastık bakınıyorum
|
|
MagicPerformance
2. Vites 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
Brigestone adrenalin Re002 tavsiye ederim mükemmel bir yol tutuşu var son izmit pistinde bu lastikleri kullandım şaşırttı slick kadar iyi tutuyor.
|
|
_semihk_
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kumho ecsta serisi düşüne bilirsin... ku31 hem görüntü itibariyle hemde kalite olarak çok geride kalıyo.. hangisini alman gerektiğini bilemem ama almaman gereken kesinlikle ku31
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
driver_can
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
Bu lastık cıdden zor ıs okadar cesıt okadar marka var kı bı markanın bı serısı ıyı bı serısı berbat cıkıyor ısın ıcunden zor cıkıcam sanırım aslında bf goodrıch dıye de bı marka soledıler mıchelın satın almıs suv ve amerıkan pıck uplarında kullanılıyormus normalde yumusak ve sessız dıyordu mıchelın bayısı
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |