![]() |
|
DEBICA Yaz Lastiği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 Saat 20:42 |
Lastiklerim biraz eski, lastiklerimi değiştirmek istiyorum, Kaufland Süper Markette 165/70R13 Debica yaz lastiklerine denk geldim. Bu marka lastikler nasıldır? Fiyatı yaklaşık 60 65 Türk lirasına denk geliyor. Good Year' ın markası sanırım. Fiyatı bana uygun geldi.
Düzenleyen hLL 206 - 01 Nisan 2013 Saat 22:16 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Debica Passio 2 diye geçiyorlar.
|
|
![]() |
|
206 ersan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 302 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206 ersan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abi nerde satıyolar gayet ucuz ben bile alırım debica azda olsa duyulmuş ben 2006 da reno bi arabm vardı malezya malı ismi cismi belli olmayan bi lastikler takmıştım harika çıkmıştı ta o zaman 50 tlydi nerde satılıyo bide senin araba ne benim 206 sw ama lastik ebatları 175 65 14 seninkiler 13 yazmışsın
|
|
![]() |
|
Bulgaristan'danım ben kardeş. Lastik ebatlarını doğru yazdım şuan üstünde olan lastikler 165/70R 13. Eski sahibi böyle takmış. Bende böyle kullanmaya devam ediyorum. Aracım 206. Yarın maaşımı alabilirsem akşama almayı düşünüyorum bu lastiklerden 2 tane. Ee tabi kalırsa. |
|
![]() |
|
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
fena değil dostum.idare eder orta halli bir lastiktir.
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Kışlıklarını kullandım, bence uzak durun (en azından kışlığından) kanaatindeyim. Islak zemin performansları çok sıkıntılıydı sonrasında yazlık Michelin aldım (yaza geçişe denk geldiğinden )araba kendine geldi. Kışlıkta Nokian, yazlıkta Michelin kullanıyorum gayet memnunum.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Aşırı kötü alınmayacak tarzda bir ürün değil yani? Teşekkürler. |
|
![]() |
|
Hmm o zaman çok acele etmeyeyim ya. 3 kuruş için canımızdan olmayalım. 20 30 lira fazla verip güzel bir lastik bakayım o zaman ya. Teşekkürler. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
fıyat gayet uygunmuş tavsiye edenelr olursa bende dusunebılırım yazlık alıcam türkiyedede varsa tabi.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bizim işyerinde biri kullanıyor. Islak zeminde yaramaz ama fiyatına göre güzel lastikmiş yine olsa yine alırım diyo
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
peşin alacağına taksitle al ama mıchelın al.. sizin memlekette petlas yoktur değil mi? :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
165/70R13 nası bi ebtattır hocam? bisiklet lastiği gibi? 206 ların standart lastik ölçüleri 175/65/R14 tür. sizden önceki sahibi hangi amaçla bu ebatları düşürmüş anlamadım. benim nacizane tavsiyem orjinal lastik ebatlarına dönün ve michelin vb. gibi bilindik marka lastik alın. lastik işi şakaya gelmez.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
arkadasım ben bu lastıgın 4 mevsım olanını kullandım araç ozaman şahin di bırtanesını daha bır ay olamadan park ederken kaldırıma degdırdıgım gıbı yardım bırkerede kaldırıma surttum surten yer soyuldu yol tutus cok ıyı ama boyle eksılerı vardı bılgın olsun dıkkat ıstıyor lastıkler
|
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |