|
16 inch rc jant replica |
Yanıt Yaz |
Yazar | |||
driver_can
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2013 Saat 14:06 |
||
Arkadaşlar 206 aracım için 16 inch replica rc jant arıyorum.Ortasının göbekli veya göbeksiz olması çok farketmez ama 307 ariane jant değil aradığım atlantis veya challenger modelinin replicası.Bileniniz varsa istanbul'da bilgi verirseniz sevinirim.17 inch 1,4 aracım için çok ağır gelicek.
|
|||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
sahibinden e baktınızmı?
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
driver_can
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
||
baktım evet malesef yok
|
|||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-16-inc-pejo-janti-sifir-119163349/detay
lincancabur var Düzenleyen bugrature - 28 Mart 2013 Saat 18:15 |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
umut_25
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bunların hiç biri RC jant değil ki
|
|||
driver_can
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
||
bunlar 308 cc jantının 16 inch replicaları bildiğim kadarıyla.Bana 206 rc jant 16 inch replicası lazım.Teşekkür ederim ilginiz için uğraştınız benim için.
|
|||
erdemalpdogan
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erdemalpdogan
|
||
Bostancıda sahil yoluna inerken continental bayisi eğer sana yakınsa uğramanı tavsiye ederim. Lastiklerimi ordan aldım o ara replica jantlar gözüme çarpmıştı.
|
|||
umut_25
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
usta Sahibinden de nasıl bulamadın bak var.
http://www.sahibinden.com/jant-lastik-jant?query_text=peugeot+206+RC http://www.sahibinden.com/jant-lastik-jant-lastik-takimlari?query_text=peugeot+206+RC |
|||
otosundur
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
|
||
bu jantları arıyor akadas hem orjınal ıstıyor hemde 195 45 16 tam bu işte aradıgınn bende..
|
|||
driver_can
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
||
Jantları hallettim teşekkürler aradığım bunlardı fakat başka janta karar verilip takıldı.Hayırlı satışlar size de...
|
|||
otosundur
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
|
||
Hyrlısı olsun kardesım yenı resımlerını paylasırmsın emınım cok yakısmıstır onlarda.. saygılar
|
|||
KenBlockJR
3. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
||
insanları yanıltma senin jantlar orjinal değil. orjinali 17 inç oluyor. kimse de sıfırı 700lira olan janta o parayı vermez
Düzenleyen KenBlockJR - 12 Mayıs 2013 Saat 19:49 |
|||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||
otosundur
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
|
||
Lutfen site yoneticileri bu arkadasa cevabını versin ben muhatap olmayacam. Eğer orjinalse ruhsatını verecen mi tüm türkiye şahit olsun bakalım hodri meydan... yeterince bilgin olmadan ahkam kesmeye kalkma kardess bilmiyorsan ögrenn!!! Jantlar orjinal fransız zoruna gtmesin..
|
|||
KenBlockJR
3. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
||
tamam ruhsat + dairemi de vereceğim. peki orijinal değilse sen ne vereceksin?
|
|||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||
otosundur
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
|
||
vermezsen adam degilsin bakalım sana ulascam no yaz ozelden
|
|||
otosundur
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
|
||
ama arkadas uzattı kusura bakmayın lutfen foruma aykırı hareketım olduysa affola..
|
|||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |