|
206 Torsiyon Tamiri Kaça Patlar |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |||
baroff
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 10:45 |
||
Merhaba arkadaşlar aracımın (206 hdi) torsiyonlardan çok fazla ses gelmeye başladı bayağıda sert sesler geliyor ustaya kaba taslak gösterdim 500-600 dedi tamir için Bursa civarında bu işi ucuza yaptırmış kişiler varmı bana 6-7 ay ses çıkarmasın yeterli.
|
|||
rockwaryumm
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
şimdi ben anlamadım o kadar fiyat nerden geliyor. Ben dün tamirci arkadaşlarla muhabbet ederken meselesi oldu Aracım 106 qs ama ne kadar fark olur bilmiyorum. benim arabanın torsiyondan biraz daha düşürelim iyice pıstıralım dediler. Bende yok torsiyonu bozmayalım sonra dedim. Oda ne olacak sanki 35 lira tamir takımı dedi. Tek sorun onu söküp tornacıya götürmek oda yapılmayacak iş değil dediler Tabi ben hiç bi işime işçilik vermem tornacı ne kadar alacak ki en baba oda 100 alsın geri kalan fiyat ne için ? |
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bugün bende torsiyon şüphesiyle servise gittim arka amartisör yerinden kaymış iki çekiç darbesiyle düzellttik, sesler kesildi çok şükür.
|
|||
_PunisheR_
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
||
320liraya yaptırmıştım işçilik dahil 1senedir sıkıntısız biniyorum
|
|||
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
torsiyon takımı çifti 70 tl tornacıda 100-150 alıyor
|
|||
www.gngtasarim.com
|
|||
rockwaryumm
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
||
bencede arkadaşa verilen fiyat çok uçuk bi rakam |
|||
baroff
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Aracı tam olarak nereye götürüp ne demem gerekli yani burdaki ustalar sen bilmeyince kafasına göre fiyat çıkarabiliyor.
|
|||
mahmutbasaran
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
||
Arkadasim benimde ayni problemim var ustam orjinal parcalar ile 400 tl gibi bir rakam soyledi zaten butun isciligi tornaci aliyor.
|
|||
rockwaryumm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
||
Valla dünde bu muhabbetin üstüne özellikle sordum ben hatta bugünde gidince soracam bence o fiyatlar çok. Kendiminkine bi el atmayı düşünüyorum bende içten içe çünkü. Akşam vakit bulduğum için kalıyor. Gündüz yapılır o tornacılık işi var çünkü dedi arkadaş ondan bekliyor
|
|||
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
||
350 liraya hallolur.
|
|||
rockwaryumm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
||
400liralık ne parça varmış sordun mu ustana millet böyle işlere ne paralar veriyo ya Ben 500 liraya komple şanzıman değiştirdim |
|||
baroff
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
artık bizimi kazıklamaya çalışıyolar ne yapıyolar anlamadım bende.
|
|||
rockwaryumm
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
||
ben sana olayı sanayici mantığıyla söyleyim parçalarıda oraya aldırıyosundur. 70 e alır 100 yazar tornacıya 100 verir 150 yazar bide kendine işçilik yazar oldu bitti |
|||
baroff
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Peki napayım sizce parçaları alıp tornacımı bulayım ?
|
|||
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
||
ankarada olsan işini çözerdik. ben tornacıyımda :)
|
|||
ufuk91
2. Vites 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ben ankaradayım benim de torna sorunum var usta benim işi halledelim madem? |
|||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|||
baroff
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ankara ya gelme gibi bi olanağım yok malesef siz olsanız ne kadar tutardı en kötü durumda
valla hocam usta baktı direk dedi 500-600 tutar hatta daha fazlada tutabilir dedi bende haklı olarak burda sordum bilmediğim için 150-200e halleden arkadaşlarda varmış bu işi.
|
|||
serkan719
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
||
100 lira sök tak tamirci
50 lira torsiyon bilyaları eğer millerde sorun yoksa 100 - 150 biz alırız- miller bozuksa 200 olur. |
|||
mahmutbasaran
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mahmutbasaran
|
||
Arkadas guzel bir sekilde anlatmis ama imkanlar kisitli olunca ellerine dusmeye gor evimizin onunde lift torna tezgahi yokki
|
|||
baroff
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yarın götürcem 1-2 tornacıyı gezicem artık uygun fiyat verene yaptırmam lazım arabanın arkadan sesler çok geliyor. 400 den yukarı isteyen olursa toplam masrafa yaptıramıcam ne yazıkki.
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |