![]() |
|
ön konsaldan gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2013 Saat 13:30 |
|
merhaba arkadaşlar,
aracımın km saati bölümünden hafif titreme sesi gibi bir ses geliyor acaba daha önce karşılaşan var mı sanki böle saatlerden bir ses gelir ya o tarzda bir ses ona göre söküp baktırıcağım. |
||
![]() |
||
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
titremeden kasıt,tıkırtıkır seslermi yoksa seyir halinde lastiklerin verdigi bir titremeden kaynaklı birşey mi?
![]() |
||
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
||
![]() |
||
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yok tıkır tıkır bir ses değil aracı çalıştırdığım zaman km göstergelerinin o bölümünden hani bildiğimiz saatler vardır ya odada onların arkasına kulağınızı götürdüğünüzde bir ses duyarsınız o sesle çok benzer bir ses kaloriferi falanda kapadım yine devam ediyor.Sizlerde de var mı acaba öle bir ses.
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
servis elemanının binemiceği bir araba doğaldır hıç bınmemış çunku .Sese gelınce konsolda oynama olabılır o yuzden tıtreme yapar ama tıtremenın başka sebebıde vardır motor takozları falan onlarda bı arza varsa konsola tıtreme verır motor kapağını açıp bakın bı kontrol edın motorda sarsıntı varmı dıye .
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
yok samet bey o tarzda bir ses değil sizin demek istediğiniz anladım benimki sanki km göstergesinin içine saat koymuşlar onun çalışma mekanizmasının sesi gibi.
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Şimdi Anladım hocam tam olarak durumu .yanlış anlamışım ben başta titreme yazısını okuyunca bu tarz bışey ılk defa duyuyorum umarım sorununuzun çözümünü en kısa zamanda bulursunuz... |
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
valla bulacağım inş.babam tamirci 45 yıldır bu meslekte ama artık o bile benle başa çıkamıyor kafayı yediğimi arabayı rahat bırakmamı söylüyor
![]() |
||
![]() |
||
|
aynı durum bendede var ama ufak şeylerı kafaya takmamk gerekıyor en ufak bır ses gelsın ne oldu dıye telaşlanıyorum allah kaza bela vermesın bu gıbı şeyler olucaktır muhakkak .
|
||
||
![]() |
||
MertKurt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
|
hocam benim aracın gösterge panelinin oldugu yerden,4 lü sinyalizasyon tuşunun oldugu yerden ses geliyor son birkaç gündür açıp bkacgım yine,geçen sene ön konsolun 3/1 ini sökmüştüm temizlik maksati ile satın aldıgımda,tahminim sarsıntıdan dolayı ufak bir çentik yada plastik bir parça kırılmıştır içeride tabi sizin durum farklı sanırım bence önce imkanınız varsa servise yada tanıdık bilindik bir sanayide abimize baktırın derim.inşallah çözüm bulursunuz en kısa zamanda;)
|
||
206 X-Desing 1.4 Benzin/Arh+
|
||
![]() |
||
erdemalpdogan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nisan 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdemalpdogan
|
Genellikle 90 100 civarı giderken artan ses arkadaşimin 206sındada oldu. Devir saatini söküp kontrol ediyorlar ama masraflı bir işlem. Güvendiğin bi elektirkçiye baktırırsan sorunu çözer. Ama bazı seslerıde duymamak lazım gerektiğinde müziğin sesini biraz daha açıp keyfine bak ;)
|
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
![]() |
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
|
O camdan gelen ses camın oturduu plastik ayaklar var onlar zamanla aşınıyor ve camı sıkıca sarmıyor bu yüzden cam çukurlarda veya titreşimde ses çıkarıyor o ayakları değiştirerek çare bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |