![]() |
|
307 Aracıma PSA Modül Taktırmak İstiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Naclore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 Saat 23:58 |
Merhaba.
Aracım 307 XT Tiptronik BRC Lpg mevcut. Antalya'da bu aleti takan bir yer varmı bildiğiniz çünkü anlayamıyorum kaç kere yolda kaldım onun yüzünden.
|
|
Peugeot 307 XT Tiptronik 2004
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence taktırmalısın benim arabanın benzin pompası benzinsizlikten bozuldu 1 haftadır yatıyor kapının önünde..
|
|
![]() |
|
Naclore ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2013 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
Evet çok sorun yaratıyor bazı yerlerde aracı yokuş aşağı kapatıp açın depodaki benzini gösterir diyor her yerde yokuş aşağı değil her zamanda dur kalk yapmak istemiyorum. Kaç kere trafiği felç ettim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Lpg montajı yapan her yerin yakması lazım hocam, olmadı netten modülü alır bi serviste taktırırsınız.
|
|
![]() |
|
Peki teşekkürler. Ama bu modül lpg nin modeliyle uyumlu olması gerekir değil mi eğer internetten almaya kalkarsam buna dikkat edeyim
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yok hocam marka uyumu diye bişey yok, depodan çıkan kablolara bağlıyorlar, bir nevi kontak kapanıp açılınca şamandırayı resetliyor araç hareket halindeyken benzin göstergesi yine düşer bilginiz olsun.
Aslında eliniz yatkınsa ucuz basit bi yöntemide var, detaylar linkte |
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sanki PSA takılmadan benzin ibresinin düşmesini engellemeyi başarmıştı biri forumda.
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
Hemen mesajınızın üzerinde :)
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
anaaa pardon hocam işten yeni cıktım kafa trilyon :D
|
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
Nasıl yani ben onu taksam dahi yolda gidierken düşecek mi? Peki hocam siz nasıl başardınız yada başka bir yöntem var mıdır?
|
|
|
|
![]() |
|
Şöyle anlatayım hocam, mesela aracın benzin deposunu da lpg deposunu da doldurdunuz yola çıktınız, lpg ile hiç durmadan 400 km yol gittiniz, bu arada benzin göstergeniz de düşecektir ama aracı stop edip çalıştırdığınızda tekrar benzin göstergesi gerçek benzini gösterecektir.
|
|
![]() |
|
Tamam anladım teşekkürler Serco05. Bu arada bu modülü satan güvenilir bir site var mı çok ucuz adi birşey olmasını istemiyorum da .
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |