|
Bu kapaklar ne işe yarıyor? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2008 Saat 19:52 |
Arkadaşlar Fk marka angel eye farlarım fena bir şekilde su alıyor. Yanlız her yağmurda değil ara ara bazı yağışlı günlerde içi fena bir şekilde buhar yapıyor. Farı silikon manyağı yapmış olmama rağmen buhar sorunundan bir türlü kurtulamadım.
Farların her birinin üstünde 3 ayrı köşede 3 tane kapak var. bu kapaklar montaj esnasında sökülmelimiydi?? yani bir havalandırma kapağımıdır?? sanki ürünün kutu içinde sevkiyatı esnasında korumak için yapılmış ambalaj kapaklarına benziyor.
Elinde FK kurulum klavuzu yada stoğunda kutulu ürünü olan arkadaşlar içindeki manuelden bakabilirlermi? bu kapak için herhangi birşey yazıyormu??
Düzenleyen hasimayaz - 30 Ekim 2008 Saat 20:15 |
|
ac8088
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim sonarlarda alıyor,slikonla alakası yok sanırım bende çektirdim ama nafile :( en son yağan yağmurlarda içine aldığı sular hala kuruyamadı..
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Bildiğim kadarıyla sonarlarda da bu tip kapaklardan var. siyah daha küçük şekilde. 307 sonar farlarında görmüştüm.
Junyanlarda bu kapaklar çıkarılabilir şekilde değil, u şeklinde bir boru. Düzenleyen hasimayaz - 30 Ekim 2008 Saat 20:36 |
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eevet dedigin gibi u seklinde Haşim.
en iisi orjınal far karartma 10 numara oluyor
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Haşim abi senin aldığın far üretimden hatalı bence..Benden sölemesi.
|
|
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Evet Far + stop karartma.. veya biraz paran varsa Morette + 3D Apc stop ikilisi..
|
|
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Sinan neyi hatalı olacakki? bildiğin plastik malzeme?
daire yaerine kare üretecek halleri yok ya..
ya silikonu iyi preslenmemiştir.. yada montajında bir hata vardır?? Silikonları kontrol ettik.. bu kapaklarıda kesinlerştirmem lazım..
Yabancı sitelerde diyorki.. farları uzun kullanımdan sonra yağmur yağarken söndürdüğünüzde ani sıcaklık değişimi buhara sebebiyet veriyormuş. Harbidende şimdiye kadarki bütün buğu olayları bu şekilde oldu..
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ya benimde anlamadığım benimde farları aldığım günden beri en ufak bir buğu dahi olmadı..O kadar şiddetli yağmurdada kullanmama rağmen...
|
|
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Kapakların 2 sini söktüm biri çok ters yerde sökemedim.. bekleyecez bakalım ne olacak?
|
|
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şans işi abi..
|
|
cagri
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2008 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fk da su alma problemı ılk defa duyuyorum normalde sonarlarda oluyo cogunlukla kapaklardan dolayı olabılır problem..
|
|
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Hiç belli olmuyor yaw çağrı.. Yanlız şöyle söyleyim o kadar arkadaşa çeşitli markalarda angel eyes aldık, hepside su aldı anasını satıyım..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Haşim abi yalıtımı sen kendin yap silikon ile...Belliki kapaklar yerinden çıkmış vidalar ters dönmeye başlayacak.. |
|
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
içinin buharı boşalırsa haftasonuna kadar, bir operasyon yapacam
|
|
EMRE
2. Vites 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benimkide su giriyordu buhar oluyordu angellı cıkarttım birleşim yerlerine güzelce silikon cektim 1-2 seneden beri hiç bşey girmiyor siyah siliyon
|
|
tolgasena
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
|
abi benim kafamda da var far karartma işlemi ama bundan korkuyorum işte... su alır ve buhar yaparsa diye... |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben cok far actım kapadım kendı farlarımıda yenı boyadım sıslerımı boyadım en yfak bı buhar su yok baska yerlerde arayın sorunu bence...
|
|
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
Yarın şaşmaz sanayideyiz.. baya bi far işimiz var.. gelecek arkadaşlara duyurulur.. şu anda 5 kişiyiz dahada derdi sıkıntısı olan arkadaşları bekleriz.. boş bir mekana çöreklenip tampon , far ne varsa girişecez..
|
|
sinan-s
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ahh haşim abi istanbulda olsan sen keşke..
|
|
hasimayaz
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
inş. bu sene bir eğitim var ona geleceğim sinan.. yannız gelirsem senin üstüne yıkılırım :)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |