Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bu kapaklar ne işe yarıyor?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=2895
Tarih: 23 Kasım 2024 Saat 02:51
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Bu kapaklar ne işe yarıyor?
Mesajı Yazan: hasimayaz
Konu: Bu kapaklar ne işe yarıyor?
Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2008 Saat 19:52
Arkadaşlar Fk marka angel eye farlarım fena bir şekilde su alıyor. Yanlız her yağmurda değil ara ara bazı yağışlı günlerde içi fena bir şekilde buhar yapıyor. Farı silikon manyağı yapmış olmama rağmen buhar sorunundan bir türlü kurtulamadım.

Farların her birinin üstünde 3 ayrı köşede 3 tane kapak var. bu kapaklar montaj esnasında sökülmelimiydi?? yani bir havalandırma kapağımıdır?? sanki ürünün kutu içinde sevkiyatı esnasında korumak için yapılmış ambalaj kapaklarına benziyor.

Elinde FK kurulum klavuzu yada stoğunda kutulu ürünü olan arkadaşlar içindeki manuelden bakabilirlermi? bu kapak için herhangi birşey yazıyormu??

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ac8088
Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2008 Saat 20:09
benim sonarlarda alıyor,slikonla alakası yok sanırım bende çektirdim ama nafile :( en son yağan yağmurlarda içine aldığı sular hala kuruyamadı..

Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2008 Saat 20:14
Orjinalini yazan: ac8088 ac8088 Yazdı:

benim sonarlarda alıyor,slikonla alakası yok sanırım bende çektirdim ama nafile :( en son yağan yağmurlarda içine aldığı sular hala kuruyamadı..

Bildiğim kadarıyla sonarlarda da bu tip kapaklardan var. siyah daha küçük şekilde. 307 sonar farlarında görmüştüm.

Junyanlarda bu kapaklar çıkarılabilir şekilde değil, u şeklinde bir boru.

Mesajı Yazan: MirakGTI
Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2008 Saat 20:32
eevet dedigin gibi u seklinde Haşim.
en iisi orjınal far karartma 10 numara oluyor

Mesajı Yazan: sinan-s
Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2008 Saat 20:36
Haşim abi senin aldığın far üretimden hatalı bence..Benden sölemesi.

Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2008 Saat 20:37
Orjinalini yazan: miRak miRak Yazdı:

Evet Far + stop karartma.. veya biraz paran varsa Morette + 3D Apc stop ikilisi..

Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2008 Saat 20:40
Orjinalini yazan: sinan-s sinan-s Yazdı:

Haşim abi senin aldığın far üretimden hatalı bence..Benden sölemesi.

Sinan neyi hatalı olacakki? bildiğin plastik malzeme?
daire yaerine kare üretecek halleri yok ya..
ya silikonu iyi preslenmemiştir.. yada montajında bir hata vardır?? Silikonları kontrol ettik.. bu kapaklarıda kesinlerştirmem lazım..

Yabancı sitelerde diyorki.. farları uzun kullanımdan sonra yağmur yağarken söndürdüğünüzde ani sıcaklık değişimi buhara sebebiyet veriyormuş. Harbidende şimdiye kadarki bütün buğu olayları bu şekilde oldu..

Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2008 Saat 20:43
Ya benimde anlamadığım benimde farları aldığım günden beri en ufak bir buğu dahi olmadı..O kadar şiddetli yağmurdada kullanmama rağmen...

Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2008 Saat 20:47
Kapakların 2 sini söktüm biri çok ters yerde sökemedim.. bekleyecez bakalım ne olacak?

Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2008 Saat 20:56
Orjinalini yazan: hasimayaz hasimayaz Yazdı:

Kapakların 2 sini söktüm biri çok ters yerde sökemedim.. bekleyecez bakalım ne olacak?
Şans işi abi..

Mesajı Yazan: cagri
Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2008 Saat 21:06
fk da su alma problemı ılk defa duyuyorum normalde sonarlarda oluyo cogunlukla kapaklardan dolayı olabılır problem..

Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2008 Saat 21:21
Orjinalini yazan: cagri cagri Yazdı:

fk da su alma problemı ılk defa duyuyorum normalde sonarlarda oluyo cogunlukla kapaklardan dolayı olabılır problem..

Hiç belli olmuyor yaw çağrı.. Yanlız şöyle söyleyim o kadar arkadaşa çeşitli markalarda angel eyes aldık, hepside su aldı anasını satıyım..

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2008 Saat 22:38

http://www.sahibinden.com/gormenizi_tavsiye_ederim_WQQaXQQ4497313WQQpXQQdisplayitem&keyword=vti%20jant - Haşim abi yalıtımı sen kendin yap silikon ile...Belliki kapaklar yerinden çıkmış vidalar ters dönmeye başlayacak..

Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2008 Saat 23:08
içinin buharı boşalırsa haftasonuna kadar, bir operasyon yapacam

Mesajı Yazan: EMRE
Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2008 Saat 23:59
benimkide su giriyordu buhar oluyordu angellı cıkarttım birleşim yerlerine güzelce silikon cektim 1-2 seneden beri hiç bşey girmiyor siyah siliyonThumbs%20Up

Mesajı Yazan: tolgasena
Mesaj Tarihi: 31 Ekim 2008 Saat 01:24
Orjinalini yazan: miRak miRak Yazdı:

abi benim kafamda da var far karartma işlemi ama bundan korkuyorum işte... su alır ve buhar yaparsa diye...

-------------
Küçüklüğünde Elektrik Süpürgesiyle Rolling Yapan Adamdan Ne Beklersiniz Ki..!

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 31 Ekim 2008 Saat 09:15
ben cok far actım kapadım kendı farlarımıda yenı boyadım sıslerımı boyadım en yfak bı buhar su yok baska yerlerde arayın sorunu bence...

Mesaj Tarihi: 31 Ekim 2008 Saat 09:27
Yarın şaşmaz sanayideyiz.. baya bi far işimiz var.. gelecek arkadaşlara duyurulur.. şu anda 5 kişiyiz dahada derdi sıkıntısı olan arkadaşları bekleriz.. boş bir mekana çöreklenip tampon , far ne varsa girişecez..

Mesaj Tarihi: 31 Ekim 2008 Saat 10:22
Ahh haşim abi istanbulda olsan sen keşke..

Mesaj Tarihi: 31 Ekim 2008 Saat 11:14
Orjinalini yazan: sinan-s sinan-s Yazdı:

Ahh haşim abi istanbulda olsan sen keşke..

inş. bu sene bir eğitim var ona geleceğim sinan.. yannız gelirsem senin üstüne yıkılırım :)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net