|
106 gti tampon yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
angarya0061
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı angarya0061
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2013 Saat 10:21 |
106 xr aracıma gti tamponu almak istiyorum sizce tam otururmu bulursam fiyat aralğı ne olur.. iyi forumlar
|
|
superyusuf
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı superyusuf
|
mrb.bende de 106 xr 5 kapı var.bende bakıyorum ara ara ama en az 250 tl den başlıyo arkadaşım.ön takılınca arabanın arkasına da gerekiyo.en önemlisi dodik valla.gti'daki gibi lastiklerin üstündeki dışa doğru olan çıkıntı dodik arabanın havasını değiştiriyo hemen
|
|
angarya0061
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı angarya0061
|
bence doğe gerek kalmadan çözüle bilio ölede yapmayı düşünüyorum kapı eteklerini taktınmı ön ve arka tampona ek tampon veya karlık koydun iş bitio oda çok pahalı boyasıyla birlikte 180 tl diyolar sadece kapı altları için piyasa çok ucuk
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |