![]() |
|
Abilerim yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
ugursahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2013 Saat 21:40 |
|
İyi
akşamlar peugeotturkey.com sakinleri öncelikle ismim Uğur Ankara da ikamet
etmekteyim 2004 model 206 hdi x-line kullanıcısıyım aranızda çok çok yeniyim yaklaşık 1
aydır siteyi aralıksız takip ediyorum arabamda ki çoğu sorunu çözdüm sayenizde.Bu
benim ilk konu açışım o yüzden bir kusurum olduysa affola. Sağolsun Alicilik
ve serkan719 özelden attığım mesajlara
sabırla ve çok açıklayıcı bir şekilde yardımcı oldular fakat onların başını
daha fazla ağrıtmak istemediğim için bu konuyu açıyorum.
Aşağıda resimlerini
yüklediğim arabayı benim değimimle kırmızı şıllığı(çok para yediğinden :D)
yaklaşık 1 yıl önce aldım ve ilk arabam olduğu için yaptırmak istediğim bazı
şeyler var.Yaptırmak istediğim şeylerden bir tanesi de sis farı takılması
kısmetse bu ay başında yaptırmak istiyorum hazır kaportacıya gitmişken de
tamponları ve kapı çıtalarını da boyatayım dedim sizce arabayla aynı renkte mi
boyatayım? yoksa RC deki gibi ton farkı mı yaptırayım? ya da olduğu gibi mi bırakayım? sizce nasıl birşey olsun
birde Ankarada önereceğiniz bir usta varmıdır bunlar için? fiyatta umarım çok
uçuk birşey olmaz... Şimdiden teşekkürler
saygılar. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bence gövde rengiyle aynı olsun.
|
||
![]() |
||
ugursahin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende başta öyle düşündüm ama bu seferde feline gibi olacak biraz RC havası olsun arabada yakın zamanda RC spoiler RC jant ve depo kapağıda almayı düşünüyorum çünkü.(Arabayı RC gibi yapmak için değil yakıştığını düşündüğümden)
|
||
![]() |
||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
çıtaları gövde rengine boyatsan daha iyi olur, sis farı takmak yerine gti rc. ön tampon daha şık olur.
|
||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|
Ankara da bildiğim tanıdığım bir çıkmacı yok ama servisten gti ya da rc tamponu almaya kalsam muhtemelen en az 600 lira gibi fiyat isterler birde işin içine boyayı katınca maliyet çok artar diye düşünüyorum en iyisi ucuz yollu halletmek bence çünkü ilerleyen zamanlarda yaptırmak istediğim çok fazla parça değişimi var şimdiden tampona bu kadar para harcamak istemem.
|
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
yan çıtaları gövde rengi yap kesinlikle ön arka tamponuda keyfine göre boyatırsan gövde rengi yap
|
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|
Sanırım en iyisi gövde rengi yapmak olacak yorumlarda öyle geldiğine göre teşekkürler yorumlar için peki bu ürünü alsam nasıl olur sizce önce 3 satır ekran sonrada bunu takayım diyorum tabi getirtmeyi başarabilirsem fiyatı kargo hariç 388$ cd girişi yok yok ama usb, aux, sd card ve bluetooth bana fazlasıyla yeter.
![]() |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
7hocam merhaba,
Araciniz cok diri duruyor kazasiz belasiz kullanin buradan gorunce yorum yapmasi daha iyi oldu. Kafaniza ne takilirsa sorun cevaplamaya calisirim hic problem degil. Boya konusunda orjinalden kacma derim. Ozellikle kapi kollari citalar ve tampon bantlarini boyat arabayi en az 4 yil genclestiriyor :-) Boyaci konusunda cok iyi bir yer var ama sana tuzlu gelir . Sasmazda akbulut var buyuk bir yer isciliklerine ve malzeme kaliterine her turlu kefilim |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|
Abi tuzludan kasıt nedir mesela tahmini bir rakam verebilir misin rica etsem plastik parça olduğu için temiz işçilik lazım yarın bigün soyulup durmasın ilerde 2 kere para vericeğime şimdiden tuzluya razı olurum.
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|
ayrıca teşekkürler yorumun için bende biran önce yeni auris i görmek isterim yakınlarda bir buluşma olsa da görsek.
![]() |
||
![]() |
||
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
|
Urun supermis 206 mi satmadan once denk gelseydim kesin alirdim.
|
||
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|
Hocam benimde çok hoşuma gitti çerçevesinin siyah olması haricinde ama onu bir şekilde gri boya ile halledebilirim diye düşünüyorum.
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Ins bir bulusmada ayrintili gosteririm. Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin. Boya konusun ne desem yalan olur. Cunku bbizim araclar hep kaskolu oldugundan fiyat konusmayiz. Bir git konus ayas feruz lu ali gonderdi de orada musa fln var sisman ![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ugursahin
|
Tamam abi bu hafta sonu gidemicem planlar değişti şehir dışından misafirlerim geliyor ama sonraki hafta mutlaka ordayım.Allah hepimize bir japon arabası nasip etsin şu sanayinin yolunu bize unuttursun.
![]() |
||
![]() |
||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Japon arabası fikrine katılıyorum ama bunlarında zevki ayrı ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
|
bu konu göreceli olduğundan herkesin yorumları farklı olmuştur elbette. ancak ben araçta biraz daha orjinallikten yana olduğum için benim fikrim sadece sis farlarını taktır, çıtaları boyatma derim..ön kapı camlarına 1 numara, arka kapı camları ile bagaj camına 2 numara film attır, jant mantta taktırma..stoplarıda 206+ stobu taktır. canavar :)
bu da benim fikrim..
|
||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
||
![]() |
||
rockwaryumm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Şahsen görsellik güzel bir jant olmadan yakalanmaz bencede gercekten göreceli birşey bu
![]() |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Araç Güzel Temiz Sisleri Tak Bırak kapı kolları zaten boyalı plastiğin ayrı havası oluyo eskı kasalarda hele bıde parlatıcıyla parlattığın zaman .Arkayada Bi Rc spolier taktığında dahada güzel olur camlarda hafiften fılm ıstıyo ben bunları dıyorum kendı yapıpta hoşuma gıden şeyler çunku bende ılk zamanlar aracı aldığımda bakımını yapmaktan böyle şeylere para kalmıyodu uyuz oluyodum .Ufak değişimler yaptırdım şuan araç kendını gösterıyor. Resım eklerım .
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Bende şahsen öncelikle app plaka bastırıp plakalıksız takar ve cam filmi çektirmekle başlardım. Jant işine gireceksen eğer önce onları halledip görselimi yapmaya öyle başlardım. Janttan sonra esnek bir liple devam ederdim. 307 jantı güzel seçim bence. hatta gövde rengini bırak piano black yapardım o bantları bence boyama
![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |