![]() |
|
Kalkışta Titreme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2013 Saat 09:04 |
İlk kalkışta gazı fazla vermezsem aşırı titreme yapıyor nedir bunun nedeni ?
Daha önce formda buna benzer bir konu açılmış ancak net bi cevap çıkmamış debriyaj teli demiş bir kaç arkadaş ama eğer sorun burdan kaynaklanmıyorsa boşuna değiştirmeyelim .
|
|
![]() |
|
206xt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2012 Konum: ANKARA/MAMAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evet aynı sorun bendede var yorumları bekliyorum
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
baskı balatadan da olabilir
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
bende de var motor kulağı çatlaktır falan dediler ama teknik bilgiye sahip değilim..
|
|
![]() |
|
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Baskı balatasını değiştirince böyle bir aşırı tıtreme sorunu ile karşılaştım sorun orjınal olmayan baskı balatadan kaynaklandığını söylediler fakat bır sure sonra formlarda bu araçların debriyaj telinin çok nazık oldugunu okudum ve değiştirdim sorun %80 bitti sonra 10000 km yapınca baskı balata volant birbirlerine alışı ve sıkıntı bitti. Debriyaj teli olabilir bir ihtimaldir... |
|
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
|
![]() |
|
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
kimsede net bır bılgı yok ustaya goturucem olmadı haftasonu ama net bılgım olsa daha ıyı sımdı bosuna baskı balata degıstırmyeleım problem cozulmiycekse
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bildiğim kadarıyla motor kulaklarında sorun olabilir
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |