![]() |
|
Arabam bağlandı :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mart 2013 Saat 14:51 |
Dün saat 6 civarı arkadaşın remuS egzosunu benim araca taktık gece 11:30 civarı polisle girdiğim polemik sonucu aracı bağladılar emniyetin önünde yatıyor şuan otoparka çektirtmedim toplamında 180 tl ye yakın cezayı ödeyene kadar aracı vermiyorlarmış :) bende bi süre ödemeyeceğim için belki hafta sonu buluşmada olmayabilirim
Şimdiden kusura bakmayın P.T Ailesi
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun yapacak bişey yok, şimdi emekliliği dolmuş hayattan bezmiş ne kadar polis varsa trafiğe kaydırıyorlar dikkatli olmak lazım, ayrıca aracının kaldığı gün paralelinde otopark ücretide yansıtıyorlar. bilmiyorum istanbulda otprk ücretleri ne alemde.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
Eyvallah hocam zaten birbirimize girdik polisle etmediğim küfür demediğim laf kalmadı babam gitti emniyete ama oda kızdı biraz bana sinirlenmiş geldi otoparka çektirmedim aracı bakalım yaa hayırlısı
|
|
![]() |
|
bysarsıntı ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bysarsıntı
geçmiş olsun hocam arkadaşların dediği gibi fazla bekletme bence daha fazla meblaa yükselmeden
|
|
2001 206 XT 1.6 16V
Önünü Görmeden Sollama Eve Acı Haber Yollama... |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Büyük sözü dinlemezsen böyle olur :( Geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
Büyük küçük abi bağlandı işte olacakla olmuşa çare yok yakıcam oldugu yerde
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
Polislere olan saygımı yitirdim benzeri durumlardan.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
çok geçmiş olsun
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
geçmiş olsun şanssızlığa denk gelmiş
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
geçmiş olsun kardeşim.
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Kardeşim geçmiş olsun 3 kuruşluk varlık için canını sıkıp arabanı oralarda bekletme.
Az kaldı şu okul bitsin sırf bu arabaya ceza yazan kuş beyinli vasıfsız varlıklara özel korundum kaplama araba yapacağım. Yiyosa elleşsinler bana anca tankla |
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
geçmiş olsun
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
gecmis olsun
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hepinize teşekkür edelim ben biliyorum yapacağımı biraz daha kalsın
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Geçmiş olsun hocam.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
Eyvallah hocam sagolasın çıkrmaya ugrasıorum bugun bakalım
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
geçmiş olsun Alper boşver takma biliyorsun bizim buraları bizde çok takışıyoz sonucunda hep onlar kazanıyor
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
Eyvallah kürşad hallettim yaa dün çıkardım allahın izniyle
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |