![]() |
|
Ledli Arka Logo - Peugeot 206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | ||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Yamukluk Fotodan :) Fren lambasindan almayı bende istedim fakat logo kablosunu uzatmam ve bayağı bi dolandırmam gerektiğini fark ettim o yüzden en basit yola baş vurdum Plaka lambalarına :) dikkat ediyorum ışıklarda arkamda duran herkez logoyu işaret ediyor, bende kendimle ve aslanımla böbürleniyorum :))) teşekkürler Bugrature
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
|||
24 lira + 5 tl kargo ödedim şahsen, ama dün bi ara falan web adresinde, gittili gidiyorlu olandan :) reklam olmasın :p 14,49 diye gördüm ama şimdi bulamıyorum bilginize
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
16 gtı 16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2011 Konum: bursa osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
arkadaşlar bu üründen nerden bulacaz daha yeni gördüm ve çok güzel duruo bunlardan bir tane almak istiyorumm....
|
||||
206 S 16 2.0 gtı (ŞEYTAN KIRMIZI) BenzinLİ BURSA OSMANGAZİ
|
||||
![]() |
||||
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|||
Yaninca guzel
Gunduz kenarlari nasil duruyo |
||||
![]() |
||||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|||
ben geçen gün e-bay'i kurcalarken bunun "normalde beyaz, frenlere basınca kırmızı" yananından gördüm haberiniz olsun. İlgilenen varsa baksın bi e-bay'e bulur elbet. Ya da ben de tekrardan bakarım.
Benim arka çıta üzerinde olduğu için logo, bana uymuyor yoksa çok istemiştim bunu ama :( |
||||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||||
![]() |
||||
|||
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-amerika-dan-peugeot-307-arka-logo-icin-led-109293477/detay
Buyrun arkadaşlar ayıca ledlerini çok basit bir şekilde değiştrirebilirsiniz, (lahim ile) rengini problem etmeyin,
Düzenleyen gowster - 04 Ocak 2013 Saat 12:42 |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
|||
Farklı,dikkat çekici olmuş...
|
||||
![]() |
||||
16 gtı 16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2011 Konum: bursa osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
|||
Bu çok iyi oldu çok tşk ederimmm getirtelim bakalım bitane nasıl olacak....
|
||||
206 S 16 2.0 gtı (ŞEYTAN KIRMIZI) BenzinLİ BURSA OSMANGAZİ
|
||||
![]() |
||||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|||
arkadaşlar bu da bahsettiğim, normalde mavi, frene basınca kırmızı yanan. 9 dolar da shipping var gittigidiyor'dan biraz pahalıya geliyor ama onlardan farklı çift işlevli ;
http://www.ebay.com/itm/PEUGEOT-307-blue-red-LED-Light-Truck-LOGO-Emblem-Tail-Car-Badge-Sticker-/281043934943?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item416f861edf&vxp=mtr bu da sadece mavi, bedava kargo :) http://www.ebay.com/itm/NEW-LED-Car-Decal-Logo-Light-Badge-Lamp-Emblem-Sticker-for-PEUGEOT-Blue-207-206-/120882372208?pt=US_Car_Lighting&hash=item1c25269e70 |
||||
|
||||
![]() |
||||
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|||
gerçekten güzel olmuş.
![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Rica ederim, daha ucuzu yok, ve dediğim gibi aydınlatma işlevine (Ufuk arakadaşım için) müdahale edebiliyorsunuz, içine 2 adet 12v lik led lamba vs sığıyor ister hattı çoklayın ledleri 2 renk yapın, 1 hat plaka aydınlatmasından diğer hat fren lambasından alın falan işte, ürünü tanıdığım için, yardımcı olmaya çalışıyorum.
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
|||
yok hocam biraz daha ucuza geliyordu da ebay'den o yüzden sadece alttaki linki verecektim, 2 ışıklıyı görünce üsttekini de kopyaladım, yoksa dediğiniz gibi ışık olayı sıkıntı bişey değil, uğraşamam diyenler için paylaştım ben de ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Evet Dostum, fikir bunlar yanliş anlaşılmasın, Sağlıcakla kalın..
|
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
||||
suleyman0105 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Mayıs - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İST B.Evler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı suleyman0105
|||
206 / 1.4 / X-Design Triptonic /2006 model - 80000 km / Atiker SafeFast
|
||||
![]() |
||||
EvoVlll ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: İstanbuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
|||
Çok hoş durmuş.Başarılı..
|
||||
Gaza gelme ;)
|
||||
![]() |
||||
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
|||
bana da lazım nasıl satın alabiliriz :)
|
||||
206 1.4 feline 2006 model
|
||||
![]() |
||||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|||
sahibinden de ya da gittigidiyor da olması lazım..
|
||||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||||
![]() |
||||
Project01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mart 2013 Konum: Adana,TR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Project01
|||
NERDEN ALABİLİRİZ..YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM
|
||||
HDİ FEVER 206
#PROJECT01 |
||||
![]() |
||||
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
|||
yakışmış güle güle kullanın
|
||||
![]() |
||||
|||
Türkiyede bulamadım, size tavsiyem almadan bir kaç arkadaşta edinin isteyen, birlikte alın tek yol masrafı oluşsun. yada kar amacı güdün siz bilirsiniz :)
En ucuzu - Buda turkiyeye gonderi yok diomuş sanki :) digerleri Düzenleyen Aziz - 20 Mart 2013 Saat 14:20 |
||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |