![]() |
|
307 Gösterge ışıkları. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2013 Saat 22:06 |
||
Arkadaşlar 307 lerin gösterge ışıkları tam olarak ne renk ? Kırmızıdan Turuncuya doğru mu dönük oluyor sanırım ? 2004 2007 arası modellerde fark varmı ?
|
|||
![]() |
|||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ama en alttan sanki bir kırmızıdan turuncuya dönüklük var değilmi ? Ton olarak ?
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Lambaların yuvalarının olduğu yer daha koyu renk olabilir.Yukarıya doğru ton açılır.
|
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||
bendekiler şeker pembesi yanıyor valla :D
Işık şiddetini nasıl kesiyoruz bu arada ?
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
||
Yok abi sevgili bir arkadaşımla iddialışıyoruzda :D Ben diyorum ki kırmızı tonundan turuncuya dönüyor diyorum :) ki zaten turuncuda kırmızı tonudur ama olsun onun eşşeği gancık olsun :D Salih bey :D
|
|||
![]() |
|||
||
Bende öyle söyledim işte kesinlikle :) Teşekkürler hocam :)
|
|||
![]() |
|||
||
eşşeğe kim yorum yapma hakkı veriyor Salih abi :D o yorumsuz kalsın bi zahmet :D
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |