![]() |
|
206 beyaz sis farı ampulü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2013 Saat 16:15 |
Merhaba,
Arkadaşlar 2008 model 206 fever 1.4 hdı siyah renk aracım var. Sis farı ampullerini beyaz taktırmak istiyorum. Daha önce deneyen var mı ve randuman alabildiniz mi? önerilerinizi alabilir miyim? şimdiden teşekkürler
![]() |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
![]() ![]() ![]() ![]() |
sadece görüntü amaçlı takıyosan yeterli ilk başta beyaz ampul takmıştım 3-5ay sonra teki patlayınca bnde xenon taktırdım
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler arkadaşlar, öncelikle sis farı ampulü olarak deneyim, daha sonrasına duruma göre karar veririm :)
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sis farını sökmek zaten zor bide oraya ucuz bir ampul takınca yanması durumunda tekrar sök tak, sıkıntılı. fakat osram ve pilips alırsan patlama yanma olmaz diye düşünüyorum ama onlarında fiyatları standart bi xenon kitiyle hemen hemen aynı fiyat
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |