![]() |
|
Lastik Seçimi Yardım (Goodyear vs. Michelin) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mortal_Abas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mortal_Abas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mart 2013 Saat 13:22 |
Merhaba arkadaşlar Pejo 307 2004 model
1.si aracın süspansiyonları sert olduğu için konfor 2. si sessizlik zaten lastik ebadım 195/65 91 H sizce hangisini alayım ve başa önereceğiniz marka model var mı ? goodyear=150tl michelin= 165 tl |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ikisinin arasinda daglar kadar fark yok. 307 SW'mde Efficient Grip, 308 Hatchback'te Michelin Energy Saver kullaniyorum. Karda felan performanslari biraz daha fark edilebiliyor ama normal kullanimda fark yok diyebilirim.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Ebat dar olsa Goodyear ama senin ebatın için Michelin den şaşma derim.
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence energy saver kötü bir lastik. bu markalara takılı kalmamak lazım.
konfor + sessizlik için nokian önerebilirim.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Michelin primacy hp öneririm.Sert süspansiyonlu araçlara birebir.Michelin zaten yumuşak bir lastiktir.
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
aklını karıstırmak gıbı olmasın pırellı p7yı ınceledınız mı
? senın seceneklerın arasındada mıchelın derdım.
Düzenleyen fatihgg - 16 Mart 2013 Saat 18:50 |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
şuan piyasadaki en sessiz lastik pirelli p1
|
|
|
|
![]() |
|
Mortal_Abas ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mortal_Abas
nokia markasının benim lastik ebatları için uygun olan lastiği lastik etiketlemede Yakıt tüketimi C yağmur performansı B ve dışa verdiği ses 71 desibel olarak ölçülmüş
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mortal_Abas
primacy hp nin benim istediğim ebatlarda lastiği yok
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mortal_Abas
fatihgg arkadaşımızın dediği pirelli p7 modeli benim aracın ölçülerinde yok. KenblockJr arkdaşımızın dediği lastik, lastik etiketlemede yakıt tüketimi C ıslak yol yol tutuş B ve dışa verdiği ses 69 desibel olarak etiketlenmiş.
düşündüğüm goodyear efficientgrip performance modeli yakıt tüketimi B yağmurlu yol A ve ses desibeli 69 olarak ölçülmüş bu yüzden kararımı goodyeardan yana verirdim, yarın tatktırıyorum lastikleri siparişini verdim, yorumları yazarım, hepinize teşekkürler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
o AB standartlarındaki harf karşılıkları çoğu zaman fazla birşey ifade etmiyor. 1010tires.com adac.de tyrereviews.co.uk gibi sitelerdeki sonuçlara bakmak lazım. goodyear sert bir lastik olduğu için konfor kaybı fazla oluyor
|
|
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
bende michelin energy saver var. özellikle kışın kar lastiği ihtiyacım olmuyor. diğer mevsimlerde de fren mesafesi gerçekten iyi. michelin den şaşmam.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |