![]() |
|
(SATILDI) 4x108 14'' Çelik jant/Ankara |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tanzara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2013 Saat 18:43 |
Jantlarım çok temizdir. Fiyat: 375 Takas da olur.
TAKAS OLARAK İSE; Öncelikle 106 gti jant düşünüyorum. Eğer takas edeceğim jant temiz ise üste ederi kadar para da verebilirim. Diğer takas teklifleri de değerlendirilir. NOT: Sadece Ankara içine satış yapılacaktır. Ankara dışından alacakların ise elden teslim alması gerekiyor. Aksi taktirde Ankara dışına satış yapmıyorum. Takas olarak sadece jant düşünüyorum. Düzenleyen tanzara - 18 Mart 2013 Saat 19:31 |
|
MUSTAFA(06 MGE 97)
|
|
![]() |
|
dallas4pm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dallas4pm
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fiyat ne olur enson lastikle beraber mi
|
|
siyah gtı gerisi yalan
|
|
![]() |
|
tanzara ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeş bu en son fiyat. Ben de jant alcam ondan yani
Düzenleyen tanzara - 16 Mart 2013 Saat 14:11 |
|
MUSTAFA(06 MGE 97)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar
|
|
![]() |
|
çok sağol kardeşim
![]() |
|
MUSTAFA(06 MGE 97)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |