![]() |
|
servicebox.peugeot.com |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mart 2013 Saat 14:45 |
cevaplar için teşekkürler , ben de şirket gibi kayıt oldum aracımın özelliklerine şase den bakabiliyorum. Keşke servis kayıtlarını da görebileceğimiz bir site olsa
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
İstenen ticari bilgileri rastgele birşeylerle doldurup kayıt olabilirsin. Mail adresini doğru yazman yeterli. :) |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üye oldum. Gerçekten yararlı bir site. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
sadece yıldızlıları yaz gerisini boş bırak aracının tüm donanımlarına bakabilirsin
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçenlerde oldum ben sorun çıkarmadı
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
normal kayıt olun verdiğiniz mail e bir kod ve oluşan şifre gelecek
maile gelen kullanıcı adınız olacak ve şifreyle girip şasenin tamamı ya da son 8 rakamı girin donanımla araç varyasyonu karşınızda olacak.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
şimdi şirket ismi adres falan istiyor.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Dili türkçe yapın
Kayıt a tıklayın ve Otomobil onarımı profesyoneli seçeneğini seçip kayıt açın olması gerekir ben de 2 yıl önce böyle bişi yaptım o zaman türkçe yoktu. |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Önceden herkes girebiliyordu ama şimdi sadece tamirciler girebiliyor sanırım, eski üyeliği olan normal kullanıcılar hâlen girebiliyor,örneğin ben girebiliyorum.
|
|
![]() |
|
salihata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 188 |
arkadaşlar http://public.servicebox.peugeot.com adresine normal kullanıcı olarak giriş yapabiliyomuyuz yoksa illa profesyonel olarak mı giriş yapmamız lazım ? tamirciler mi giriş yapabiliyor sadece ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |