![]() |
|
Motorun Değişip Değişmediği Nerden Anlaşılır? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 21:22 |
diyelim ki eski model bir peugeot araç bakıyorsunuz ve km si oldukça cazip (sizi şaşırtıcak derecede)
tabi içinize de kurt düşmüyo değil kia reklamlarındaki gibi ![]() ![]() |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer aynı marka, model ve yılda bir motor koyulmadıysa peugeot servicebox'tan görebilir miyiz diye aklıma geldi ama orası ne zamandan beri var bilemeyeceğim belki veritabanı çok eski değildir, dediğiniz araç çok çok eskiyse sistemde olmayabilir. Bilen arkadaş varsa daha detaylı yardımcı olacaktır.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
rolandgarros ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1447 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
orayı kullanıyorum ama bulamadım şaşi bilgisi ile giriş var ancak motor nosunu filan göstermiyor hocam
![]() |
|
![]() |
|
ondercan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba.
bana bi gönder istersen bide ben bakayım..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
pm attım hocam
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Peugeot servicebox a nasıl giriş yapabilirim?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Alttaki linkten kayıta tıklayın kayıt olun sayfa yabancı dil açılırsa alt sol tarafta dil seçenekleri var Türkçeyi seçin. |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Buradan motorun değişip değişmediği nasıl anlaşılır onu anlayamadım!!!
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Burdan anlaşılmaz hocam, burda aracın özellikleri ve servis parça fiyatları görünüyor, yukarıda arkadaş belki diye yazmış.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
yok ben baktım bulamadım servicebox peugeot'tan. ama orası da en azından özellikleri ve üretim yılı açısından bilgi toplamak için güzel bir site. tabi şaşi numarasını biliyorsanız
![]() |
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
citroenin kullandığı networkcitroen vardı daha öncesinde motor no veriyodu fakat sonradan o sekmeyi kaldırdılar servicebox peugeot ile birbirinin benzeri sistemler bunlar sonuçta iki firmadan psa bünyesinden ondan dolayı motor no vermeyebilir |
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rolandgarros
eski sahibine ulasilip km ile oynandigi anlasildi ilginize tesekkurler
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |