![]() |
|
gaz kendini kapattı araç çalışmadı :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2013 Saat 22:36 |
mrb arkadaşlar bugün aracımla gezerken birden sehir halinde iken araç stop etti çalıştırmaya çalıştım çalışmadı gazın lambaları söndü yanmadı en yakın ustaya götürdük gaz beyni arızalı dedi sonra benzin aldık araca benzindede çalışmadı gaz pompası yanmış olabilir dedi aracı bıraktım :( yarın bana dönecek başına gelen varmı nasl kurtarılır ne tutar bilen varsa yardım ederse sevinirim
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bilmediğin yere bırakmasaydın aracı bazı ustaların niyeti pek iyi olmuyor
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
yok işi bilen biyere bıraktık ama bilmiyorum nasl olucak benzin pompası yanmış olabilir ddi gaz beyni gitmiş ddiler ne masraf çıkacak acaba ?
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
hocam gaz beyni arızalandıgında içinde benzin yokmuydu aracında pompayı yakmış içinde çeyrek depodan az benzin varsa soğutma yapmaz ve pompayı yakar. Gaz beyni arızası yapabilirde pompa biraz garip geldi
|
|
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazı sorunların çözümü olsa bile ustalar uğraşmıyor kolaya kaçıp parçayı değiştiriyorlar.
|
|
![]() |
|
gaz işi sakat oluyor ya düzgün marka olmazsa adamı çok uğraştırıyor ki arkadaşın benzin pompasınıda yemiş mesela
|
|
|
|
![]() |
|
[QUOTE=EnSoNiQ]hocam gaz beyni arızalandıgında içinde benzin yokmuydu aracında pompayı yakmış içinde çeyrek depodan az benzin varsa soğutma yapmaz ve pompayı yakar. Gaz beyni arızası yapabilirde pompa biraz garip geldi[/QUOTE
evet hocam benzin yoktu araçta evden çıkarken baktım bitmiş bnde gaza basılı tutarak çalıştırdım
|
|
![]() |
|
atiker var üzerinde ama bilmiyorum hadi araçta benzin bitmişti ben gazla çalıştrdm hadi pompa yandı diyelim gaz beyni nasl bozuyldu ikisi birden nasl olur anlamadm
|
|
![]() |
|
hocam araçta benzin olmadığı durumlarda marşa basmak sakıncalı işte pompayı bu nedenle yakmışsınız bunun haricinde beynin nasıl yandığını tam olarak bilemiyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
bnmde düşüncem bu yönde hadi benzin yoktu pompa yandı tmm ama gaz nden elektrik kesti normal giderken durdu bida gazın ışığından eser yok benzin pompası bize kaça patlar hocam bi bilginn varmı ?
Düzenleyen mehmetmert16 - 09 Mart 2013 Saat 00:51 |
|
![]() |
|
hocam biraz tuzlu sitemizin sponsoru olan peugeot markette 265 TL gözüküyor.
Düzenleyen EnSoNiQ - 09 Mart 2013 Saat 01:15 |
|
|
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
bu komple olanı. içinde bi parça var onu değiştiriyolar benim aracım 1.6 60 yada 65tl ye almıştım max 2 ay önce
|
|
![]() |
|
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
benim lpg markası atiker ve aküye gelen bi elektrik kablosu var onu çıkardığında gaz göstergesindeki ışık gidiyor ve doğal olarak araç gaza geçmiyor sizde de böyle bişey olabilir mi acaba?
|
|
![]() |
|
evet bndede gazdan aküye giden bi kablo varsigoırtası flan var
|
|
![]() |
|
265 çok tuzlu ya şuan bnm için inş. arkadaşın bahsettiği gişbi parçadır sorun ollan
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|
![]() |
|
gazdan aküye giden kablo kontrol edildi hatta sigortadada sorun yok adamın ddiği kontak artısı gelmiyomuş araca
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
durduk yere gelen + nasıl kesiliyo anlamadım
|
|
![]() |
|
işte arada uyuşmayan bişiler var bu olay araç hareket halinde iken olan birşey bakalm 1 saat sra aracın başına gidicem inş. sorun çıkmamış olur
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |