|
Park sensörü tavsiyeleriniz |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Semih ÇAVDAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 17:01 |
Arkadaşlar merhaba,
Park sensörü almak istiyorum. Uygun fiyat yüksek performans olarak önerileriniz hangisidir. Bir dünya marka var karar veremedim.
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cenmax
|
|
Semih ÇAVDAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
Marka tamam. Model olarak önereceğiniz bişey varmı uygun fiyatlı
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
nkre51
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bimden 39tl sensörü aldım.
üç yıldan beri kullanıyorum
kendim taktım takma konusunda yardımcı olurum
yüksek fiyatlara almana gerek yok
|
|
hema123
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
en önemli tavsiyem ekranlı alma. öne ekren kablosu çekmesi zahmetli ve kalıcı hasar bırakma ihtimali taşıyor. ayrıca ekran son derece lüzumsuz. fabrikasyon park sensörlü araçlarda zaten bir-iki istisna dışında ekran bulunmuyor. modacar, cenmax vs hangisi olursa sesli uyarılı olanı al derim. sonuçta tamamı çin işi.
saygılarımla.
|
|
2006 206 hdi x-design beyaz
|
|
rockwaryumm
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rockwaryumm
|
Aynen sesli al derim bencede ekranlı görüntü amaçlı pek bakılmıyor ama ne kadar mesafe olduğunda baya iş yapıyor o ayrı. yapan adam doğru düzgün yaparsa hiç bi sıkıntı olduğunu görmedim ben ekran için hasar yaratan. Ucuk kaçık paralar vermeye gerek yok. Ankarada tavsiye edeceğim yerde var
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |