![]() |
|
kapıdaki hoparlörden rüzgar alıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
taylan2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2013 Konum: ürgüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2013 Saat 13:30 |
|
arkadaşlar sol şöfor kapısındaki hoparlörden rüzgar alıyorum bu hava akımına neden olan nedir? kapı içerisine nerden girebilir? çözüm önerisi olan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...
|
||
206 xs 2001
|
||
![]() |
||
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
yüksek hızlarda benim araçta da oluyor havalar ısınınca yalıtım yapmayı düşünüyorum.
|
||
![]() |
||
taylan2 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2013 Konum: ürgüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
şehir içinde sıkıntı yaşamıyorum ama 70-80 km/h hıza ulaştığımda sol bacağıma vuruyo ve soğuğu çok net bi şekilde hissediyorum
|
||
206 xs 2001
|
||
![]() |
||
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
benimde aynı şekilde. nerden geliyo bi fikrim yok ama yalıtım konusu vardı orda okuduğumda bi daha aynı sorunu yaşıyodu yalıtım yapılması söylenmiş
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Aynı sorunu daha önce de konuştuk. 206ların hepsinde olan bir sorun. Kapının alt ve yan taraflarında tahliye delikleri var. Buralardan çok hava alıyor. Buraları kapatmakta yağmur suyu için sakıncalı. O yüzden hoparlör etrafına iyi bir yalıtım gerekiyor. Ben Kapı sacına bitüself bant çektikten sonra kapı içindeki beyaz süngerimsi şeyi çıkartıp ona göre 10mm lik therma flex ses yalıtım süngeri kestim. Kapı etrafını çift taraflı sünger bant ile dolandım ve Yalıtım süngerini yapıştırdım. tabi bantı hoparlör çevresine de uygulayın. Bu şekilde büyük ölçüde çözüldü. Kapının açılış kapanış sesi değişti ve ağırlaştı. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
4 kapıya tek kat yapıştırdım sadece sac yüzeyine 20cm*10mt lik bir paket gitti. Az bişi arttı. Bagaja da bir o kadar gider herhalde. Benim elimde bir tane daha açılmamış paket var onu da yazın koltuk altı-bagaj ve davlumbazlara yapacağım. Belki tava da çıkabilirim.
|
||
![]() |
||
|
ThermaFlexi inşaat malzemeleri bilhassa da yalıtım malzemesi satan yerlede bulursunuz. Bauhouse da da bulabilrisniz.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
anladım teşekkürler 20*10 yeterli olur ozaman ilk etapta.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |