![]() |
|
206 Torsiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2013 Saat 16:26 |
Maliyetli bi işçiliği var ama bana göre fiyatlar çok uçuk gibi geldi 150 liradan aşağıya kimse fiyat vermiyor anadolu yakasında daha önce düşük maliyetli yaptıran var mı bu işi ?
|
|
![]() |
|
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
450-500 diyorlar..avrupa yakası..bende de aynı sorun var
![]() |
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
150 tl süper fiyat dikkat edin yapıldığından emin olun :)
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tamir için düşük olabilir arıza büyükse fakat alçatmak içince çok para
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Aynı sorun bendede var.Bilyalar değişecek,eğer mil de gitmişse yenisi yapılacak yada yeni mil alınıp çakılacak.Ben bugün forumdaki arkadaş serkanla buluştum bütün yapılacak işlemleri yaklaşık olarak planladık hesapladık
Torsiyon bilya 2 taraf SNR marka için 110 lira verdim 2 taraf için sıfır mil sorduk 2si için 100 lira fiyat aldık.Eğer sıkıntı yoksa tamiri mümkünse tamir olacak Torsiyonun söküp takılması 100 lira gibi bir fiyat aldık torna için serkanla yeni mil takılması için 150 ye anlaştık. Yani torsiyonun sıfır haline maliyeti toplamda 460 lira gibi fiyata mal oluyor Yok eğer kaynakla doldurulup tamir olursada 410 liraya mal oluyor. Aşağı yukarı bu şekilde bir fiyat çıkıyor.Tavsiyem eğer mil aşınmışsa yenisi ile değiştirin.Ben değişmeyi düşünüyorum eğer şuanki milde çok büyük bir hasar yoksa.Umarım yardımcı olabilmişimdir. |
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
MuRaTTTT ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
Teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. şöyle daha açıklayıcı olucak sanırım sağ arkada var sadece sorun aslında bende hem bunu yaptırıyım diyorum hemde 1 diş indiriyim diyorum.Çünkü önlere yay aldım arkalar leylek gibi kalıcak. |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
eğer arka tarafı alçaltacaksanız sert suspansiyon kullanın yoksa sürekli torsiyon sıkıntısı ile uğraşırsınız.
|
|
![]() |
|
yok mu tandığı olan uygun fiyata yayla torsıyon alcaltıcak ??
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
150 TL ye servisimizde yay takma torsiyon düşürme işlemini yapabiliriz. Çok uygun fiyatlı diye işinin ehli olmayan ustalardan kaçının. Daha büyük masraflar açmasın.
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
bir diş torsiyon alçatmak kaç santim arkayı alçaltır
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
4 - 4.5 cm civarı
|
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
istiyorsan nasıl yapılacağınız anlatabilirim benim torsiyonu yaparken işi iyice gördüm öğrendim :)
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
kendimiz yapabilirmiyiz ? yapılırsa anlat sevinirim
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
kendinde yaparsın
lift lazım o kadar. ve biraz beceri 4 civata sökücen akisleri çıkartmak için. ama çokda basit bi iş değil. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |