![]() |
|
aracım kaç beygir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aslan85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2013 Saat 13:23 |
merhaba arkadaşlar uzun süredir bunu araştırıyorum ama bi türlü aradığım cevabı bulamadım ruhsatımda aracın gücü 0 KW yazıyor nasıl öğreneblirim kaç beygir olduğunu?
|
|
2003 model 307 1.6 tiptronik vites benzin-lpg
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şuan işte olduğumdan sahibinden e giremiyorum ama onda böle bi kısım var. aracın marka-model-versiyonunu yazıyosun sana teknik ve donanım özelliklerini çıkarıyor. ama şımdı baktığım kadarıyla 109 bg. dediğim gibi bi sahibinden i kurcala illa bulursun..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınızın şase numarasını özelden mesaj olarak atın hala çalışıyorsa peugeot service box'tan bakmayı deneyeyim hocam.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
plawert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
büyük ihtimal 110 bg dir ama 92 bg de olabilir en doğru şase ile service box tan bakılınca çıkar
|
|
206 x-desing 1.4 benzinli
|
|
![]() |
|
aslan85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2012 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
tamam kardeşim buldum 109 hp imiş yardımın için tşk ederim..
|
|
2003 model 307 1.6 tiptronik vites benzin-lpg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |