![]() |
|
yağmur-far sensörü arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mart 2013 Saat 14:21 |
merhaba
birkaç ay önce canınnı yediğimin yıkamacısı nasıl becerdiyse ön camı silerken sensörün old. kutuyu oynatmış. sensör cama bakınca sensörün orda hava kabarcıkları falan var. bende dün meraktan söktüm sensörü üstündeki ped iyice ayrılmış. içindeki akışkan sıvı falan akıyor. sensör farı çalıştıyor ama yağmur için gitmiş durumda. bunun için ne yapabiliriz. üstündeki pedi yada sıvıyı nasıl tedarik ederiz. konu hakkında sizden yardım rica ediyorum. çok teşekkürler şimdiden |
|
2013 civic hb 1.4 sport milano red
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ya servise yada camcılara gösterin, camcıların çoğunda oluyor sıvıdan
|
|
![]() |
|
msk_sansal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mart 2012 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
![]() ![]() ![]() ![]() |
Camciya gosterdim biz yapamayiz dedi serviste ayni yapamiyorlar
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Camcıyı anladım da servis nasıl yapamaz? Ön camı değişen araçlarda nasıl yapıyolar?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Aynen hocam serkan abinin dediği gibi camcılar hemen halledebiliyor benimde başıma geldi sayılır hemen hemen aynısı :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
Burdakiler zurna o zaman elinde japonla daliyordu huuopp abi dur hele dedim ciktim :)
|
|
|
|
![]() |
|
Hocam yan sanayi camda yağmur sensörü çalışmaz diyolardı artık onda bile çalıştırıyorlar bencede sizin ordaki camcılar pek anlamıyorlar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
öyle öyle çok araştırdım muallakta kaldım . başka camcılara bakıyım yarın. sivas civarı illerde iyi usta falan öneriniz varsa onlara da açığım tokat kayseri falan
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı msk_sansal
bugün bi kaç camcıya daha gittim hiç biri olumlu birşey söylemedi yeni sensör alırsın zaten üstünde vardır o diyorlar.
sahibinden üzerinde birkaç ilan var ama bilemedim
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |