![]() |
|
206 Radyatör nasıl değiştirilir?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mart 2013 Saat 13:34 |
Arkadaşlar.. sabah aracımla işyerine giderken kaput'un ön tarafından beyaz duman geldiğini gördüm.Kaputu açtığımda radyatörün üst plastik kısmı ve alt tarafından dumanın geldiğni farkettim.Radyötörü değiştireceğim.Usta getir dedi 5 dakikada değiştiririz 40 tl olur dedi, bende baktım üç tane hortum tutuyor...acaba göründüğü kadar kolay mı:))kendim değiştirebilirmiyim..
|
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
el becerin var ise degistirebilirsin alt tarafi iki vida tutuyor
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Evet degistirebilirsin. Cok zor birsey degil. Hem de resimli bir sekilde forumda paylasmis olursun
![]() |
|
![]() |
|
zgr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
radyatör çabuk değişiyor. ben değiştirttim fazla bir süre değil. ancak benim radyatöre 180 tl fiyat aldılar. benim ödediğimde mi bir yanlışlık var yoksa sana verdikleri 40tl fiyatta mı?
|
|
2001 206xt 1.6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |