![]() |
|
İbiza Resimdeki Hortum İçin Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2013 Saat 23:18 |
beklediğim cevaptı işte teşekkürler ![]() |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olmaması durumunda soguk havalarda motor ısınana kadar biraz daha fazla yakıt tüketirsiniz, baska bir kusuru zararı olmaz .
proilinize göz attım istanbuldaymıssınız, eksikligi can cıkmaz unutun gitsin ;) |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bana yetersiz geldi biraz açıklamanız onun için daha detaylı sordum dikkatli okudum teşekkür ederim yinede ;)
|
|
|
|
![]() |
|
spearo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Temmuz - 1979 Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
sorunuzun yanıtını bir önceki yanıtımda verdim, dikkatli okursanız ![]() |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
Benım arabamda yok şuanda bir sıkıntısı olurmu peki olmaması anladıgım kadarıyla olmaması daha iyi ama olsamı iyi olur olmamasımı :)
|
|
|
|
![]() |
|
hava filtre girişinde thermo regülatör vardır,
soguk havalarda motor soguk iken o boru vasatıya cabuk ısınan ekzost manifoldu bölgesinden sıcak hava emişi yapılarak soguk havada optimum yakıt ile calısma saglanması hedeflenir. avantajı soguk havalarda motor soguk ikenki calısmada yakıt tüketimini azaltmaktır. soguk iklimli bir bölgede yasamıyorsanız hortumun yoklugu size bir zarar sakınca arıza yaratmaz ;) iklimlendirme sogutma işi yapanlardan o kraft hortumlardan temin edip sizde takabilirsiniz ;) |
|
206+ hdi
|
|
![]() |
|
Arkadaşlar resimdeki araç benım arabayla birebir herşeyi aynı motoru felan ancak resimde kırmızı içine aldığım hortum benım arabada yok bağlanacak yerleri var ama boş duruyor hortum felan yok orada sizce bu hortum ne olabilir olmasa ne zararı olabilir fikir yürütebilirmisiniz .
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |