İbiza Resimdeki Hortum İçin Yardım
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=27387
Tarih: 30 Eylül 2025 Saat 06:13 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: İbiza Resimdeki Hortum İçin Yardım
Mesajı Yazan: Burak
Konu: İbiza Resimdeki Hortum İçin Yardım
Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2013 Saat 11:19
Arkadaşlar resimdeki araç benım arabayla birebir herşeyi aynı motoru felan ancak resimde kırmızı içine aldığım hortum benım arabada yok bağlanacak yerleri var ama boş duruyor hortum felan yok orada sizce bu hortum ne olabilir olmasa ne zararı olabilir fikir yürütebilirmisiniz .
------------- Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: spearo
Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2013 Saat 11:55
hava filtre girişinde thermo regülatör vardır,
soguk havalarda motor soguk iken o boru vasatıya cabuk ısınan ekzost manifoldu bölgesinden sıcak hava emişi yapılarak soguk havada optimum yakıt ile calısma saglanması hedeflenir.
avantajı soguk havalarda motor soguk ikenki calısmada yakıt tüketimini azaltmaktır. soguk iklimli bir bölgede yasamıyorsanız hortumun yoklugu size bir zarar sakınca arıza yaratmaz ;)
iklimlendirme sogutma işi yapanlardan o kraft hortumlardan temin edip sizde takabilirsiniz ;)
------------- 206+ hdi
|
Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2013 Saat 11:57
Benım arabamda yok şuanda bir sıkıntısı olurmu peki olmaması anladıgım kadarıyla olmaması daha iyi ama olsamı iyi olur olmamasımı :)
|
Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2013 Saat 14:35
mekanuaes Yazdı:
Benım arabamda yok şuanda bir sıkıntısı olurmu peki olmaması anladıgım kadarıyla olmaması daha iyi ama olsamı iyi olur olmamasımı :) |
sorunuzun yanıtını bir önceki yanıtımda verdim, dikkatli okursanız 
------------- 206+ hdi
|
Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2013 Saat 14:50
bana yetersiz geldi biraz açıklamanız onun için daha detaylı sordum dikkatli okudum teşekkür ederim yinede ;)
|
Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2013 Saat 21:41
olmaması durumunda soguk havalarda motor ısınana kadar biraz daha fazla yakıt tüketirsiniz, baska bir kusuru zararı olmaz . proilinize göz attım istanbuldaymıssınız, eksikligi can cıkmaz unutun gitsin ;)
------------- 206+ hdi
|
Mesaj Tarihi: 28 Şubat 2013 Saat 23:18
spearo Yazdı:
olmaması durumunda soguk havalarda motor ısınana kadar biraz daha fazla yakıt tüketirsiniz, baska bir kusuru zararı olmaz . proilinize göz attım istanbuldaymıssınız, eksikligi can cıkmaz unutun gitsin ;)
|
beklediğim cevaptı işte teşekkürler 
|
|