![]() |
|
Scirocco Satıldı ;( |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2013 Saat 16:31 |
||
Hayırlısı olsun
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Hanımda corsayı beğeniyor ama dizel otomatik olunca seçenek çok azalıyor, önceliğimiz yine corsa olacak, hayırlısı olsun sizin içinde resimleri bekleriz.
|
|||
![]() |
|||
||
Deme bakalım başka diyecek birşey kalmıo zaten evlilik deyince ama neyse görcez diyoum bende :)
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Evlenince görürsün diyorum başka bişey demiyorum :)
|
|||
![]() |
|||
||
Görcezde kübrayı biliyosun böle yapmaz o :)
|
|||
![]() |
|||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
||
Abi Ben olsam corsa alırdım .. Kardeşimede bugğn yarın alıyoruz belki bugün alırız yani bu hafta i.i kesin alıcaz çok uygun fiyata bulduk Sahibinden İlanı Malesef Yok Ama Alınca Fotoğraflarını Paylşırım :)
|
|||
![]() |
|||
||
Görecez sizide :)
|
|||
![]() |
|||
||
Eeeee evli olunca öle oluyo bakalım biz nasıl olcaz evlenince :)
|
|||
![]() |
|||
||
Aslında yine izin yok ama baldıza otomatik araba bakıyoz hanımda gaza geldi banada alalım diyo, iki arabada gereksiz ve maliyetli olacağından biri satılacak ilk 1-2 ay ikiside duracak yeni aldığımdan memnun kalmazsam geri satacam memnun kalırsam 206'yı satacam. Pek acelede etmiyorum şimdilik sadece piyasa araştırması yapıyorum.
|
|||
![]() |
|||
||
Kıyarsın kıyar bak bana hepsi kıydım vurdum kırbacı :)
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
serkan abinin 206 ya bende müşteri oldum ama yengeden izin çıkmadı :D
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
||
Önce bi şu opeli veya fordu bi alalım sonra kıyabilirsem 206'ma satarız :)
|
|||
![]() |
|||
||
Zamanında ne müşteri buldamda satmadı yalvardım satalım abi diye satmadı iki müşteri kaçtı ama şimdi satcaz inşallah :)
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
Hayırlısı abi Alper senin için satar arabanı 2 snde :D
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
206yı da bana verirsin ben satarım :)
|
|||
![]() |
|||
||
Benim seçeneğim çok kısıtlı hanım için alıcam dizel otomatik ve max. 20.000 TL olacak oda sadece corsada ve fiestada var 206 şimdilik duracak.
|
|||
![]() |
|||
||
alper bu gidişle forumdaki herkesı dagıtacaksın başka araçlar alıcaklar rahat bırak temsilcimizi :D
|
|||
|
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Aklında hangi modeller var abi
![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
||
Yapacak yapacak :)
|
|||
![]() |
|||
||
Sayin temsilci sen yapma bari :)
|
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |