![]() |
|
306 otomatik alınır mı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2013 Saat 23:17 |
arkadaşlar eşime 306 otomatik bulduk. 2001 model 1,6..154000 kmde.
306 otomatiklerin kronik sorunu var mıdır? kullanan var mı acaba. birde aracta tüp yok.taktırsak otomatikte sorun olur mu acaba
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
temizini bulduktan sonra sorun yaşamazsın. LPG yide işin ehli bir ustaya taktırırsan hiçbir problem olacağını sanmıyorum.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
valla buldum birtane ama emin olamadım gökhan.aynısının düz viteside var ama bilemedim.çok kararsız kaldım.lpg de önerebileceğin marka var mı?
306 otomatik kullanan yok mu arkadaşlar :)
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bende 106 otomatik vardı hiç sorun olmaz demişlerdi çok lpg ciye sordum bir sorun olmaz dediler 306 da da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
çok teşekkürler. otomatik agır basıyor çünkü eşimde kullanacak.otomatikde daha rahat edeceğini düşünüyorum. lpg uyumlu olmasına sevindim.
peki 106 da lpg kullandınız mı kullanamadan sattınız mı
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |