![]() |
|
Ne Diyosunuz :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2013 Saat 12:37 |
![]() |
|
aknard ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Astra için takas erken değil mi? :) Leon a ciddi emek verilmiş.Başta gözüme acayip göründü ama ciddi çalışma var üzerinde.
|
|
...206 HDI FELINE...
|
|
![]() |
|
Astra yı satmayı dusunmuyorum aklımda farklı fikirler var onun için adama konustum adam harbiden yapmış herseyı orjınal diyo servisten yapıldı ve eger bi parca çin malı yada yan sanayı parca bul aracı sana hibe edicem dedi :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Dıştan ne kadar çekiciyse içtende o kadar itici, kırmızı içine hiç yakışmamış.
|
|
![]() |
|
Aaa olmadı şimdi ama bak abi fena değil yine de biraz cırtlak olmus gibi :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hadi her şeyi anladım da araca yağmur suyu değmemiştir ne demek nerede yaşıyor bu insan hiç mi yolda yağmura denk gelmemiş. Ayrıca biraz değil baya itici, bir de telefonun kapalı :)
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
katılıyorum alper ne yazıkkı serkan abıye,yakıtı arastırdın mı bunlarda :) 100km/7-8-9-10lt bulanlar var.Sırf bu yuzden tsıdan korkulur gıbı :)
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Bunun yakacagı yakıt feda olsun ona yaa :) ama bakalım işleri oturtabilirsek düşünüyorum arkadas dün sarısını aldı bursadan geldı aksam yan yana koyduk benım arabayla sekıl duruyo aksam bıle arabanın yüzeyinde traş ol o derece :)
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
benbeğenmedim.
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
alper arkadasının kı lt ne kadar yakıyor baktın mı hıc,bende 1,6 dızelını kovalıyorum.
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
Hiç sormadım oda bilmiyodut eminim değoyu doldurur ışık yanana kadar gider sonra yine doldurur öle devam eder hesabını hiç yapmaz :)
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bu aralar neden se benımde ilgimi çekmeye başladı leonlar buda gayet iyi :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Bu aracın jantları iyiymiş marka modelini bilen varmı ya :D
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |