![]() |
|
pejo 106 bagaj menfezi hakkında. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2013 Saat 11:27 |
arkadaşlar bagajdaki sağ ve soldaki menfezleri kontrol ettim soldaki temiz ancak sağdakini açınca topak şeklinde üstüpüye benzeyen sünger vardı, çamur toprak dolu olduğunu gördüm.temizledim altta küçük bi hortum var çamurdan tıkanmış tahliye gibi.? menfez içi şu an temiz şekilde duruyor takip ediyorum.forumdan tanıştığım volkanbly arkadaşım ile görüştüm onun arabasındada aynı şe var birlikte baktık.bunun niye böyle olduğu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi,şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
|
byx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2013 Konum: B.evler ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
aracların bagajlarında tahliye deliklerinin olması normal. içeride su toplanırsa yada yıkama durumu olursa ordan aksın gitsin diye. genelde kavuçuk kapaklarla kapalı durur. ama aracın yaşından ve diğer bazı sebeplerden ordan yada çamurluklardan toz veya az miktarda su alması normal gibi geliyor bana..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
önce ve sonra olarak resimlerinide attık, bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyoruz, nedir acaba bunun amacı, oraya yeni bir sünger yada malzemenin orjinali ne ise ondan alınmalı mıdır? artısı eksisi nedir bu bölmenin aracımıza?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Bu konuyu yukarıda tutucam bilen birileri çıkana kadar
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
cey cey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
benım 106 tıdada var ama alttan havalandırma gıbı gırışı var tekerın arkasından ve tanponun ordan aşagı bakıyor oradaki singeri temizleyip yerine koyman kafı cunku dışardan gelen toz çamur ve suyu dişardan içeri almaması için konulmuş olabilir benim tahminim bu tabi görevi içerdeki suyu dişarı atmak diye biliyorum ben
|
|
![]() |
|
onu temizleyip koymak sözkonusu olamazki, parçalanır gider muhtemelen öyle bişey, ki muhtemelen ilk defa biz sökmüşüzdür bunca senedir çok pis çünkü
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bekliyoruz tecrübeye dayalı yorumlarınızı
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
106 aracı olan arkadaşlar bu konuda yardımcı olurmusunuz,eğer zahmet olmazsa sağ menfezlerine bakarak bu şekilde birşey varmı kontrol edebilirlerse memnun oluruz.şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
|
güncel |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
walla ne diyeyim bende böyle kir falan yok ???
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
baktığın için teşekkür ederim dostum.
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Nedemek faydamız olsun yeterki.
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |