![]() |
|
krank sensör soketi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2013 Saat 20:11 |
arkadaslar aracımı servise götürdüm ve orda bana krank sensör soketinin kırılmak üzere oldgunu ve acilen değişmesi gerektiğini söylediler. fakat tek soket bbulunmuyormuş komple motor tesisatının değişmesi gerektiğini söylediler. beni bu konuda bilgilendirir misiniz. ne yapmam lazım
|
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracım dizel 206
|
|
![]() |
|
bilgisi olan yokmu arkadaslar
|
|
![]() |
|
oozcan42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
Sorun sadece buysa önce hızlı yapıştırıcı ile kırılmak üzere olan iki tarafı birbirine tutturun. Daha sonrada titreşimden tekrar kırılmasın diye dışarıdan silikon ile sağlamlaştırın kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
teşekkür ederim .. sorunum çözüldü..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |