![]() |
|
yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 Saat 19:46 |
||
merhaba arkadaşlar bugun uzun yola çıktım gittiğim yol 275 km fazla bi hız yapmadım en fazla 100 km/h ile yol aldım ortalama 95 km/h ile gittim ama yolun yarısından fazlasında yokuş cıktım gideceğim yer yakın diyede hız yapma gereği duymadım tıngır mıngır yol alırken tam 3 saat sürdü yolculuğum sabah yola çıkmadan önce opete girdim ve yakıt aldım depoyu fulledim fakat pompa otomatiği attıktan sonra düz hesap olsun diye yaklaşık 1.5 litre daha mazot ekledi pompacı daha baya alır dedi ama ben gerek yok usta dedim
yakıt aldıktan sonra ibre ok 1 in olduğu yere geldi daha sonrasında 275 km yol gidincede ibre ok 2 nin olduğu yere geldi (yaklaşık 40 km şehir içi) yol bilgisayarın verilerine bakınca; 100 km de harcanan mazot 4.41 litre aracın deposundaki mazotla gideceği yol şehir içine girmeden önce 1100 km civarıydı şehiriçine girince 900 km civarına düştü bu yakıt harcaması bana göre gayet güzel ve ekonomik acaba sizde benle aynı görüşe sahipmisiniz sizin arabalarınız uzun yol yakıt harcamalarında ne durumda ...
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
307 için çok iyi hocam ben 206 ile 3400 km'de 4.4 yakmıştım.
|
|||
![]() |
|||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
demekki 307 206 dan fazla yakıyor hocam peki 206 nın ağırlığı ne kadar benim ruhsatta 1200 kg yazıyor
|
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
307 için gayet iyi, 90 larda gidince ve düz yolsa zar zor o verileri yakalıyorum ben ama şehir içi dur kalk trafikte yokuş çıkınca acısını çıkartıyor kerata
![]() ![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
990 kg hocam |
|||
![]() |
|||
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Bizim araçlar da bir 100 - 150 kg daha hafif olsa müthiş olurdu
![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
||
şehir içi rampa cıkışı hiç hatırlatmayın imanıma yetti anlık tüketim 15 i 16 yı görüyor
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
||
bence bizim aracların ağırlığı iyi fakat rampada arkayı cekemiyo malum benimki 1.4 bide ayrıca yanlış hatırlamıyosam 100 km/h gecince araba ne olursa olsun agırlığı kac ton olursa olsun tekerlerin yere basış ağırlığı 9 kg ye düşüyomuş
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
5.7 iyiymiş valla
![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
||
Bu arada kaça fulledin depoyu
![]() |
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Benim araba ruhsatta 1050kg görünüyor + ses sistemi + 100kg ben 1200 fln yapıyor işte şehir içi yoğun trafikte günlük 60km de 6.5in altına düşemedim. Her sabah cinnahı tırmanmaktan imanım gevredi allahtan babam işyeri değiştirdi de rahatlıycaz bi günlük 20km fln
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
||
içinde ceyrek depo vardı 200 tl ye doldu ben epeydir fullemıyodum gözüm alışkın değil yadırgadım biraz
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
||
benimde günlük 40 km ev iş arası giderken iniyorum gelirken tırmanıyorum ama benim yol seri ilerliyor kaza olmadıkca 70 in 80 in altına düşmem ama kaza olursa aşti nin önünden aydınlıkevler hava alanı kavsagına kadar tıkandıgına çok sahit oldum
Düzenleyen blinddark - 11 Şubat 2013 Saat 22:40 |
|||
![]() |
|||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
||
Merhaba bende 206 dizel var bir depo ile yaklaşık 53lt alıyor ve ben bu şekilde 980 km yol yaptım izmir gibi bi yerde bunun 300 km şehir içi haa bu arada 205/40 17inç rc jant var yeni nesil dizeller de bundan az birşey daha az yakıyor
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
||
|
|||
![]() |
|||
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
||
|
|||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |