![]() |
|
Hangi 206 ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
kırmızı306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2013 Saat 12:31 |
||
Arkadaşlar merhaba.
306 Griiffe aracımı sattım şimdi 206 almayı düşünüyorum ama hangi 206 modeli daha iyidir. Yakıt performans ve fazla masraf çıkartmayacak bir modelini arıyorum. Şu an için düşündüğüm 1.6 XT veya XS modeli. 1.4 lerin çekmediğini ve çok yaktığını duydum ama kullanmadığım için kullanan arkadaşların önerilerini bekliyorum. Ve yine önerebileceğiniz başka modelleri varsa onlarada bakabilirim GTI hariç :)
|
|||
![]() |
|||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Evvela hayırlısı olsun.. Tek kapı çift kapı.. düşünüyorsunuz ? Ona göre alternatif seçenekleri belirleyelim.. Düzenleyen Demir - 09 Şubat 2013 Saat 12:38 |
|||
![]() |
|||
kırmızı306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2012 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Eywallah :) |
|||
![]() |
|||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
||
Biz dizelciyiz memnunuz :) tavsiye ederiz.
Düzenleyen Serco05 - 09 Şubat 2013 Saat 16:16 |
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
||
benimkini satayim diyecegim ama biraz uzagiz 5€ bine veririm
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
||
seniki ne
![]() |
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Hocam yakıt +performans diyorsan = GTI derim.... ama sen gtı istemem demişsin, o zaman senin tercihin 1.4HDI olacak... Çünkü; 1.6 ve1.4 benzinli modeller Gtı kadar yakıyorlar =)motor kasaya küçük geliyor ... bir de lpg yüklenince sorma zaten...
![]() |
|||
![]() |
|||
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
||
1.4 lerin çekişi düşük diye kim söyledi sana :) Ben cumartesi günü rampa yukarıya 150 ile çıkarken önümdeki mini coopera selektör çekiyordum :)
|
|||
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
|||
![]() |
|||
Demir ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
||
206 Rolland Garros (2001 model üstü)
206 XS (2001 model ve üstü)
206 Quiksilver düşünülebilir..
Tercih beğeni size kalmış artık...
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
çekişi düşük değil tabi de o kadar miniye selektör çakıcak kadar da değildir heralde, sonuçta mini nin en düşük motorlu aracı 98 bg yani sizin aracınızla arada 23 bg var....
![]() |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kırmızı306
||
Yardımlar için saolun arkadaşlar.
XS ler hoşuma gidiyor aslında.Dizeller nasıldır peki kullanan arkadaşlar varmıdır ? Ankara'da göral serviste bir tanıdık 100.000 km den sonra dizeller sıkıntı olur tavsiye etmem demişti ama pek inanmadım. Kullanan arkadaşların böyle bir sorunu oluyormudur ?
|
|||
![]() |
|||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
||
Allahtan Mini Coper Yavaşmış Yoksa Sen Selektör Zor Çekersin .. Ayrıca Çekimle Alakası Bana Sorarsanız Pek Yok Bastımı Her Araba Gidiyor .. :) -- Bana Sorarsan Quiksilver Kardeşim :) Düzenleyen Cente - 11 Şubat 2013 Saat 16:59 |
|||
![]() |
|||
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
||
kim demiş 1,4 lerin çekişi düşük diye
canavar gibi motoru var aslanımın maşallah
|
|||
www.gngtasarim.com
|
|||
![]() |
|||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
||
roland garros ve quiksilver keyiflidir
|
|||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||
![]() |
|||
umut_25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
||
Valla usta 206 Quiksilver derim. Performans açısından seni tatmin eder. Donanım olarak gayet dolu ve güvenilir. Ayrıca 2. elinin de hızlı olacağını düşünüyorum. Artıları fazla bir model. Digital klima hariç 206 ların en dolu modeli.
|
|||
![]() |
|||
||
tanidigin dogru soylemis 100 bini deviren benzinli yada dizel araclarin genelinde sagindan solundan baslar masraflar dizelde fiyat olarak biraz fazla tutar ve bazen arizayi bulmak zaman alir karmasiktir
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Femida ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-44900-km-sahibinden-panaromic-cam-tavan-aslan-parcasi-son-fiyat-111429110/detay/
Arabama kefilim motor taş gibi, km'si düşük, araba çekmiyor gitmiyor diyenlerle kapışırım.. Geçen gün bir Linea araç sahibi aynısını dedi.. Işıklardan kalktık ben 4. vitese taktım taktım, adan daha yeni 2. vitese takıyordu. Dikiz aynasında el sallayıp yoluma devam ettim..
|
|||
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|||
![]() |
|||
moschino ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 259 |
||
tabiki oradaki işin esprisi de hani çekişi düşük olan bir motor değil 1.4 2.viteste 85 gördüm :) bu esprisi falan değil gerçek, ayrıca zaten hafif olduğu için araçta çekişi düşürecek bir şey yok
|
|||
Peugeot 206 XR 2000 1.4 75 Bg Benzinli
Angel Far, 5cm yay, neon, karbon fiber tavan |
|||
![]() |
|||
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
||
ben 307 1.4 dizel kullanıcısı olarak cok memnunum sanada öneririm biraz içeriye motor sesi alıyo ama kullağın zamanla alışınca farkına bile varmıyosun
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |