![]() |
|
Tüvtürk Randevu hakkında yardım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ectorq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2013 Saat 16:44 |
O zaman sıkıntı yok :) Teşekkür ederim sizlere beni aydınlattığınız için :)
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende bugün aldım randevu çarşamba günü gideceğim İnşallah. Tuvtürk Tarafından gelen mailde yazanları kopyalıyorum senin için ; Önemli Uyarı ve HatırlatmalarBir plaka için alınan Düzenleyen rifatseker - 11 Şubat 2013 Saat 16:44 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
yok kardeş ceza filan yemezsiniz merak etmeyin :) zaten anons geçiyo baktılarki yoksun devam her türlü :) |
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Herhangi bir ceza falan ödemiceksin bildiğim kadarıyla 3 sefer randevu alıp gitmezsen arabanı 1 yıl boyunca muayeneye götüremiyorsun.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
Ectorq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gitmem için tekrar randevu alacağımı biliyorum . Randevu aldığım saatte gidemedim hatta hiç gidemedim :D Bu yüzden işgal ettiğim için acaba herhangi bir ceza vb. gibi şeyler alabilirmiyim ?
|
|
![]() |
|
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
tekrar randevu almanız gerekiyo sanırım |
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar geçen gün bugun sabah için randacu almıştım fakat işlerim yüzünden gidemedim internettendede geri iptal edemedim arayamadımda şimdi ne olacak . Google amcadan ufak bi araştırma yaptım ama herhangi bir bilgiye ulaşamadım bilen arkadaşlar beni aydınlatabilir mi acaba ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |