![]() |
|
Teyplerden Anlayan Arkadaşlar Bakın Bakalım bi :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2013 Saat 23:30 |
Aracıma teyp alıcam öyle ahım şahiım bişey alamam maddi sıkıntıdan dolayı ikinci el düşünüyorum http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-sony-oto-cd-mp3-wma-calar-temiz,sorunsuz-113730004/detay/ ilandaki teyp için ne söylersiniz.
Not : Takip edenler bilir eski aracımdan tesisatı söktüm teyp kaldı şuanki aracıma baglıcam tesisati ona göre bir teyp lazım. |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
iş görür
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim bendede pioneer deh 1250 var.. double din teyp taktıgım için söktüm..
0 dan farkı yok.. istersen verebilirim maksat iş görülsün.kumandası kutusu kablolarının hepsi mevcut. resimdekinin aynısı ışıkları kırmızıdır. ![]() |
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Tıpkısının aynısıymış semihinki ile. Güzel ürünler ikisi de iş görür zandımca
Düzenleyen Alicilik - 07 Şubat 2013 Saat 01:49 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
kardeşim özelden mesaj yazdım sana birde usb girişi göremedım ama varmı usb girişi bunda ?
Düzenleyen mekanuaes - 07 Şubat 2013 Saat 09:29 |
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Burak sonydede yok sanırım usb girişi bence usbli bişey al, cd kaset gibi tarih olmak üzere
|
|
![]() |
|
Sonradan gördüm abi evet ondada yokmuş usb li arıyorum usb ve aux şart artık.
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Burak Media Markt bak derim gecen aksam gittim fiyatlar bayagı ınmış 100 lıraya bile pıonner vardı usbli falan on numara teypler gelmiş %40 indirime girdi suan haramidere media markt da diğerleride aynıdır diye düşünüyorum
|
|
![]() |
|
Haftasonu bi bakarım indirim varsa haramidere rampasında yolun sagındamıydı o medimarkt
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
212 avm içindede media markt var burak fiyatlar aynıdır tahminimce
|
|
![]() |
|
güngören meydan real avm de var ama fiyatlar deişebilir demiş alper ondan sordum orayı daha yakın bana güngören amfi subwofer felan onuda ordan almıştım.
|
|
|
|
![]() |
|
Doğrudur Burak, Haramidere rampayı çıkarken yolun sağında media markt carrefour yanında, istersen sen akşam meydan avm'deki fiyatlara ve modellere bak yarın sabah ben esenyurta muayeneye gidecem çıkınca haramidere media marka uğrarım fiyatları karşılaştırırız. Uygunsa alabilirimde senin için
|
|
![]() |
|
Sana zahmet bi bak abi bi karşılaştırma yapalım ben alırım abi teşekkürler maddi sıkıntım var biraz seni zor durumda bırakırım ayıp olur sonra :)
|
|
|
|
![]() |
|
Tamam Burak yarın bakarım ben, uygun bişey varsa alırız hallederiz aramızda
|
|
![]() |
|
Burak en ucuz usb girişli pioneer bu sanırım, bakalım media marktda varmı varsa kaç para, sanal pazar 12 taksite kadar yapabiliyor.
http://www.sanalpazar.com/Pioneer-Deh-1550ub-Usbcdmp3-2013-Model-Ucretsiz-Kargo__isp5919165 http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-cd-mp3-calar-teyp-pioneer-deh-1550ub-usb-girisli-oto-cdmp3-2013-model-sok-k-ode-105144741/detay/ |
|
![]() |
|
Aynen bugün gidebilirim ben gidersem bakarım kardeşiö yine |
|
![]() |
|
Abi nette kini hiç ugrasmaya gerek yok bak gör al taraftarıyım ben şahsen sonucta elektronik onu gectim bi daha kargo bekle falan filan on lira fazla ver görde al derim ama yinede secenek senin burak
|
|
![]() |
|
Bakalim hafta sonu halledicem bende aslinda gorde aldan yanayim ama nettende elektronik esyalari cok aldigim oldu
|
|
|
|
![]() |
|
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
dostum piooner 9350 sd -/usb modelını onerırım kumandalı anımasyonlu. bunun yanı sıra bıraz daha fazla verme sansın varsa bluetooth kitli teypler var pionnerın onlarıda tercıh edebılırsın. dun 77 lıra ceza yedım telefonda da bu konuda hassaslastım herhalde :D
|
|
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
|
![]() |
|
Hocam maximum bütçe 150 TL teyp güzel ama arkadaşa biraz pahalı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |