![]() |
|
Sohbet / Muhabbet |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 89101112 32> |
Yazar | |
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
a.slm şeki nbr :)
|
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Günaydın Peugeot Türkiye
İyi Haftalar Herkese |
|
![]() |
|
sheki ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2013 Konum: Bulgaristan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Herkese, Bulgaristan Peugeot fanlarindan selyam getirmeye kayit oldum.
![]() Belki bir gun nasip ise ortak bir organizasyon da yapabiliriz arkada$lar!
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
sağolasın aleyküm selam..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
bugün hava nasıl güzel yaw hiç çalışasım yok :)
|
|
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
hoşgeldin inşallah
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
GÜneş ışığından %60 faydalanan bir oda da sabah 8den beri bilgisayar başındayım bir de bana sorun ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sheki ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2013 Konum: Bulgaristan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Günaydın Türkiyenin Peugeot fanları .Herkese merhabalar ve iyi
çalışmalar diliyorum
![]() |
|
![]() |
|
serhatisik01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2013 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serhatisik01
Günaydınlar arkadaşlar..;)
|
|
![]() |
|
Günaydın
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Valla Kafayı Yicem Arkadaş Komşumla Kavgalıyız Zaten Oğlu Garajın Önüne Koymuş Arabaı Babası Evin önüne Koymuş Kavgadfan öte Gidicek Bide Babamın Eniştesi ..
|
|
![]() |
|
sakin ol çektirirsin
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
yok yok sakin olunmuyoo.. insanlar birbirlerine karşı o kadar saygısız ve düşüncesiz ki, kafayı yediriyolar.. yada bilerek, kastlı yapıyolar.. bende de buna benzer bi problem var. en sonunda indircem lastiklerini ya anlıycak cekilmiyceni yada bağrıncak bende çıkıcam . . .
![]() ![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Bak ne Diyorum Usta Kavgalıyız Konuşmuyoruz Arkadaşında Dediği Gibi Bilerek yapıyorlar , kavga etme nedenimiz ise benim garaj yamam yanımda boş arsa var sahibi onlar değil otobüs koyuyorlardı sahibinden izin aldım yaptrım o zamandan beri biszim aileyle ilişkileri kesildi kendi garajlarıda var yani , bak yabancı olsa neyse birde babamın eniştesi ... Düzenleyen Cente - 06 Şubat 2013 Saat 13:01 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
İyi geceler arkadaşlar, sabah aracı muayeneye götürecem resmen stres yaptım kendime, sanki üniversite sınavına girecem :)
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Arka sağ emniyet kemeri sargısı çalışmıyor Salih Hocam onuda çocuk koltuğuna sabitledim onun haricinde sıkıntı yok inşallah geçeriz. |
|
![]() |
|
Hayırlısı bakalım inşallah geçeriz, şuan kemer görevini yapıyor ama sabit, hem çekince gelmiyor hemde geri sarmıyor, çocuk koltuğunu tutuyor.
|
|
![]() |
|
Hayırlı Cumalar
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Hayırlı Cumalar.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 89101112 32> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |