![]() |
|
foruma ne oldu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2013 Saat 22:57 |
|
deneme yapıyorum
![]() |
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Salih bey yaşlılar artık forumu çizgili görücekmiş. Yaşlılık testi bir nebze. çizgi görüyorsanız yaşlandınız,görmüyorsanız DİPÇİK gibisiniz.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
yok kolay kolay birşey olmaz arada değişiklik lazım. Hep aynı hep aynı olmuyor
![]() |
||
![]() |
||
|
beğenilmez tepki gelirse eski haline dönerizde sanmıyorum böyle güzel oldu gibime geliyor.
|
||
![]() |
||
|
Peugeot nun renklerine dönücez yakında komple denemeler devam ediyor.
Mavi, siyah ve gri tonları |
||
![]() |
||
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
DİPÇİK gibi :))
|
||
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
||
![]() |
||
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
şahsen ben beğendim yenilik katmış yan renkler |
||
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
fena olmamış ben de beğendim
|
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |