![]() |
|
marş sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2013 Saat 17:19 |
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha bide motor sıcak veya soğukken farketmez kardeşim bende öyle bazen sıcakken bazen sogukken yapyor ama genelde sıcakken ...
|
|
![]() |
|
rakasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2012 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
aynı sorun bendede oldu kardeşim 206 2001 model insanın canını o kadar sıkıyorki en sonunda dayanamayıp sanayiye götürdüm marş dişlisi kaçırıyor dediler değiştirmek istedim 3 tane tamirci değiştirdim :) kimse cesaret edemedi çok kötü bi yerde marş dişlisi değiştirdikten sonra bi sorun çıkmadı kullanıyorum sağlıklı bi şekilde :) bi an önce bi oto elektirikcisinin yanına git işinde usta olsun :) dediğim gibi her babayiğit yapmıyor bunu :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
marş motorundan olsa hiç ses çıkmaz.tık der kalır.
pompadan şüpheleniyorsanız aracı direkt lpg de çalıştırın.her defasında sıkıntısız çalışırsa pompadan kaynaklaı bir durum olabilir. |
|
![]() |
|
yener38 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
dediğim gibi bu sorun sadece motor sıcakken oluyor.
marş veya pompa olsa motor soğukkende aynı sorun olmazmı
|
|
![]() |
|
jivang06 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
benzin pompası sorunu bence ona baktır marşı 3 kere çalıştırmadan aç kapa yap sonra çalıştır düzelmez ise benzin pompası değişecek.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
büyük bi ihtimal marş motoruyla alakalıdır. baktırmakta fayda var.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
volan dişlisi sıyırıyor sanki
yada marşın öne çıkıp geri gelen parçası çalışmıyor. Acil Baktırın. |
|
![]() |
|
yener38 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Herkese merhabalar.,,,,benim aracın sorunu şöyle hemen anlatayım yardımlarınıza ihtiyacm var..
arac 2002 model 307 tript+lpg 110binde.. Motor sogukken marşda şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadım fakat motor sıcakken marşa bastıgımda bazen marş almıyor ve metalik bir cuvvv :) gibi bir ses geliyor..Biraz ugraştıktan sonra zor güç çalışıyor.. Bugun ise 10 dk ugraştım çalışmadı mecburen 1 saat filan araçtan uzaklaştım oyalandım motor biraz soguyunca hiç bir sorunu yokmuş gibi çalıştı. Sorun ne olabilir aynı sorunu yaşayıp çözen varmı değerli yardımlarınıza ihtiyacım var..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |