![]() |
|
ARABAM ÇALIŞMIYOR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
stankovic2012 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2013 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stankovic2012
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2013 Saat 11:46 |
ARKADAŞLAR MERHABA... BENDE 2005 307 HDİ VAR. YENİ ALDIM 1 AY OLDU. COGU ZAMAN SABAHLARI AMA GÜN İÇERİSİNDE DE ARA ARA BAZEN ÇALIŞMIYOR...MARŞ BASIYO AMA ARABA ÇALIŞMIYOR....AKÜ YENİ , MOTOR FİLTRESİ DEĞİŞTİ ,, ENJEKSİYONLAR FALAN SERVİSTE DEĞİŞTİ , SERVİSE 700 TL PARA BAYILDIM AMA HALA AYNI SORUN DEVAM EDİYOR. YA ADANA DA Kİ PEJO SERVİSİNDE SORUN VAR , İŞTEN ANLAMIYOLAR YADA İMMOBİLEZER DENİLEN Bİ SİSTEMMİ VAR ACABA DEVREYE GİRİYOR ANLAMADIM NEDEN YAPAR BU SORUNU ARKADAŞLAR.... HII BİDE ŞUNU EKLEYİM KONTAGI İKİ KEZ AÇTIGINIZDA NORMALDE FAN ÇALIŞIR YADA KLİMANIN DÜĞMESİNE BASINCA ISIGI YANAR ,,, AMA BU SABAH YİNE ÇALIŞMADI KONTAK AÇIKKEN NE FAN ÜFLÜYO NEDE KLİMANIN IŞIĞI YANIYO....ÇILDIRMAK ÜZEREYİM BİLEN BİRİLERİ VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakıt pompasından kaynaklabilir, ayrıca kontak açıkken fan üflemez, klima ışığı yanmaz araç çalışınca üfler. Araç çalışmadığı zaman yakıt pompasına anahtar veya pense tarzı bişeyle hafifçe vurmayı deneyin.
NOT: Forumda büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelmektedir ve yasaktır. |
|
![]() |
|
stankovic2012 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2013 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stankovic2012
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet dediğin doğruymuş SERCO05 , yani kontak açıkken fan üflemeyip klimanın ısıgıda yanmıyomuış , biraz önce ağaşı indim arabam çalıştı.... hiç bişe yapmadan kendi kendine ama nezaman yine çalışmaz diye korkuyorum :( yakıt pompası nerde olur motor kaputunu açınca yeri neresi tam olarak bilmiyorum çalışmassa yarın sabah bi dedigini yapayım... zaten yarın tekrar servise götürecem 3 dür bu sorun için gidiyorum bişeler değiştiriyolar oldu diyolar 700 tl verdim artık para vermicem bidaha da yaparsa şikayet edecem adana pejo servisini ,,, haksız diilim ama aynı hatadan ötürü 3 kez araba götürülür mü ya servise... hıı bide eklim servise 2. kez götürdügümde ön camı çatlatmışlardı tartıştık biraz orda sonra yenisi ile değiştirdiler ön camı...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yakıt pompası motor kısmında değil, yakıt deposunun üzerinde arka sağ koltuğun altında koltuğu kaldırın büyük siyah bi kapak vardır kapağı çekince çıkar hemen, pompayı direk görürsünüz, soketler hortumlar falan vardır üzerinde, araç çalışmadığı zaman anahtar ve pense gibi bişeyle tıklayın tutukluk yapıyo olabilir, sorun immobilizerden olsa ekranda immobilizer engine fault diye uyarı verir.
|
|
![]() |
|
atlasbm ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2012 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
Adana Dörtler Servisi tam evlere şenlik. bence ustalığına güvendiğiniz bir özel servise gitmenizde yarar var.
|
|
2004 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı stankovic2012
![]() ![]() ![]() ![]() |
SORUN ANAHTARDAYMIŞ ,, ANAHTARI TERS TAKIP ÇALIŞTIRDIGIMDA ÇALIŞTI... BU ANAHTARLAR CHİPLİYMİŞ SANIRIM ÖN TARAFINDA CHİPİ ZARAR GÖRMÜŞ ANAHTARDAN KAYNAKLANAN SIKINTI YÜZÜNDEN ARABA ÇALIŞMIYOMUŞ ARKADAŞLAR TŞK EDERİM |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |