![]() |
|
Stoplar yanmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2013 Saat 09:39 |
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim aracımın arkasındaki stoplar normal olarak yanıyor ama giderken fren e bastıgım zaman yanmıyor neden kaynaklı olabilir birde bu lambaların sigortası nerede 2000 406 SV teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fren müşüründen kaynaklanabilir, müşürü çıkarıp kontrol edin
|
|
![]() |
|
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
teşekkürler bunu kendim yapabilirmiyim peki
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Alttaki linke göz atın yardımcı olacaktır.
http://www.peugeotturkey.com/nasil_yapilir.asp?MakaleID=28 |
|
![]() |
|
bozkurtum ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bozkurtum
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fren müşirini değiş kardeş..
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bu firen ampülleri içleri çift oluyo, parkları açınca kısık yanıyo, frene basınca kuvvetli. belki ampulun içindeki değer tırnak gitmiştir.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Teşekkürler arkadaşlar fren müşirini değiştirdim :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |