|
Z A M :( |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2013 Saat 01:17 |
||
Benzine Zam yine.... :( kaçıncı konuyu açtık zam zam zam diye ????
|
|||
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hayır Salih bey siz çıkmadını aklımdan :) sizinle mesajlaşmadan uyku tutmuyor artık bağımlılık yapıyorsunuz insana :)
|
|||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Beğenerek ailecek izliyoruz Salih bey :)
|
|||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Arkadaşlarla konuşuyorum Salih bey :) Sohbet muhabbet eskilerden :) ama size vakit ayırıyorum :)
|
|||
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
aglıyıcam artık ya lpg istiyoomm :D
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
KenBlockJR
3. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
4.95 olmuş
|
|||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
hayaldi gerçek oldu işlemlerine devam ediliyor. benzin 5 tl olsun yok artık deniliyordu oda oldu
|
|||
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
LPG şart zaten de o bile uçtu ben haziranda arabayı aldığımda 1.91 e almıştım gecen hafta 2,69 dan aldım..
|
|||
Zagorka
3. Vites Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
|
|||
Mesut48
3. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hazır konusu açılmışken sorayım bende 206 var benzinde 0,35-0,40 kuruş arası tüektimi var.
Araba hergün 2 km git 2 km gel yapıyor.Bazen hafta sonu 150 km giderim. Kasımda aldım 89binde,şimdi 93binde sizce lpg uygulatayım mı ? |
|||
__B0DRUMLU__
|
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bence gerek yok hem aracın tüketimi gayet iyi hemde sizin tüketiminiz az, lpg işi bazen büyük bela oluyor insanın başına, orjinalliğini bozmayın derim. |
|||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
3 günde 200 km abi benim için ne dersin :)
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hatayı sen en başında yaptın 206 dizel almayarak, Hande Yener şarkısı gibi oldu :) |
|||
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
||
Abi avatarı niye değiştirdin ya . Her seferinde kim bu cevap veren diye bakıyorum .
|
|||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Nostalji olsun diye :) ilk bilgisayar kullanmaya başladığımızda bunlarla eğleniyorduk :) |
|||
Baris İSSİ
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baris İSSİ
|
||
|
|||
EnSoNiQ
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
vay arkadaş millet avrupada depoya veriyor 5 lirayı biz litresine veriyoruz :D
|
|||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
İstikrar sürsün Türkiye sömürülsün ;)
|
|||
cey cey
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: mudur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 322 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
iyice tadını kaçırdılar birde dalga gecer gibi 20 kuruş indirim yaptık dıyorlar 5 fün sonra 80 kuruş zam yaptık dıyorlar arabanın depo 200 doluyordu simdi 300 gecmıştır daha fullemek bıle istmyorum
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |