![]() |
|
ODB2-Bluetooth uyumlumu ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2013 Saat 22:06 |
|
Arkadaşlar bilen vardır aranızda ODB2- Bluetooth arıza tespit cihazları mevcut piyasa da yurtdısında 25 lira kadar ama tr de 50 -60 tutturabilen satıyor cihaz özetle bilgisayarlı arıza tespit işini kablosuz bluetooth ustunden yapıyor ayrıca android içinde uyumlu yazılım ile bilgisayara bile gerek kalmadan telefonunuzdan bile aracınızın arıza kayıtlarını arıza kodlarını alabilyor yada arızayı sıfırlayabiliyorsunuz. danışmak istediğim olay bu cihazın 1999 model 106 ile uyumlumu değil mi cunku cogu yerde sızdırmazlık yada emisyon pulunda odb2 uyumludur yazarmış ama ben göremedim bilen yada kullanan varsa bilgi istiyorum . iyi akşamlar..
cihazın kullanım videosu aşağıda Düzenleyen carantinas - 31 Ocak 2013 Saat 22:08 |
||
106 XR 1999; HKS air intake, steel abarth egzos, 5 cm apexi helezon. 160000 km
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bende var ssurekli duruyor obd soketinde telefon veya tabletle cok rahat baglaniyorum bsi degilde ecudaki hatalari tespit ediyor ve silebiliyor . Ben androidde torque kullaaniyorum plugin leride yukledim harika oldu anlik bilgileri goruyorum. Hatta bir pluginde gostergeleri widget olarak cikarabiliyoruz. Bu konuda detayli calismalarim var. 2000qs de 106 denedik olmadi. Sanirsam obd1 protoklu var
|
||
![]() |
||
carantinas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sagolasın kardeşim bilgi icin benim arac 99 model almakta tereddüt ettim uyum saglamaz diye eger 2000 quickte olmuyorsa benim aracta da işe yaramaz fakat teknolojinin en saglam bulusu gibi geldi bana bu cihaz ya.. yolda bile kalsan bununla sorununu halledersin valla..
|
||
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carantinas
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
:)) YA O DEĞİL DE TAMİRE GİTMEDEN ONCE HİC YOKTANSA BİLGİN OLUR NE DEGİLDİR NEDİR =)
|
||
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
2002 oncesi benzinli 2004 ve oncesi dizellerde calismiyor cokta iseyarar bir cihaz deyil para ve zaman kaybi
|
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
Alicilik bu şekilde tablet pcye anlık verileri alabiliyomuyuz?? ne bilim devir saati hız anlık tüketim gibi? ben araca tablet koydum media player olarak kullanıyorum daha fazla işe yararmı? |
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Kullandığınız tablet android ise evet |
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
waaayyy... çok güzelmiş bu olay yaa.. umarım parça çok maliyetli bişey değildir. ve anladığım kadarıyla bir çok modele uyumlu olacak, yani 206 yı satmam da sıkıntı çıkartmayacak
|
||
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
60 TL hocam fiyatı, linkte daha detaylı bilgiler ve videolar mevcut satışıda yapılıyor.
http://www.elm327tr.com/ |
||
![]() |
||
|
ingilterede 9paund kuzenim gelicek.saol serco araştırmalara başladım.. uzun zamandır okuldu tez di magenayla hiç ilgilenemediydim uzun zaman sonra ilk kez bişey yapmak için heveslendim
|
||
||
![]() |
||
|
Normalde pek işe yarar bişey değil ama araçta tablet pc varsa değerleri görmek için işe yarayabilir, yoksa telefonla kullanmak için alınmaz ilk alındığında hevesle bir iki sefer bağlanılır sonra torpidoda boşboş durur.
Düzenleyen Serco05 - 02 Şubat 2013 Saat 01:47 |
||
![]() |
||
|
şimdi baktım da benim sadece araçta müzik dinlemek ve video izlemek için aldığım ve sonrasında ses çıkışından hiç memnun olmadığım ucuz tablet de blue tooth yokmuş. wifi var,wifi lı obd cihazları 100 liraymış.dediğin gibi hevesle hareket etmemekte fayda var
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |