![]() |
|
206 mı İbiza mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2013 Saat 11:07 |
Arkadaşlar 2006 model 206 X-Design HDI aracımı satıp yine 2005-2006 arasında Seat Ibiza düşünüyorum, 1.4 TDI signo diye bir seri var, örnek bu araç , tabi seçenekler çoğalabilir. Bu araç 206 ya göre daha dolu bir araç ama güveniyorum, sizce benim aracı satıp bunu almaya değer mi?
Görüşlerinizi, önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 2000 ibiza var ben aracımdan memnununm bunu almasaydım bir 206 alacaktım eger aracından memnunsan satmak için bir sebebin yoksa satma derim ben tabi karar senin.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
aracımdan memnunum ama seat sanki benim aracıma göre daha hoş geliyor, donanım olarak mesela? hem de az çok aynı para.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Kıyaslaması zor iki araç ![]() Yakıt olarak birbirinden üstün olacaklarını sanmam sonuçta aynı hacme sahipler belki ağırlık ve aerodinamik olarak daha az daha çok ama küçük oranda yakıt tüketim farkı olabilir. Bakım ve parça konusunda 206 daha iyi derim. ucuz ve kolay temin edilir. Sağlamlık, kalite, dayanıklılık konusunda açıkçası ibiza daha iyi olur diye düşünüyorum. Ibizaların iç yapılarını görmedim ama 206lardaki güvenlik önlemleri minimal seviye de. Yol tutuşu hakkında 206nın kontrol edilmiş ve yeni lastiklerle olan tutuşu çok iyi. Esp olmamaısa rağmen dönüşlerde güven veriyor. Ibiza için aynı şeyler geçerli mi bilemem. İç hacim olarak 206dan geniş olacağına inanıyorum ![]() Seat ibiza ve pejo 206 arasında sürüş keyfi kayda değer değişmez diye düşünüyorum. Boyut ve motor gücü bakımından çok farkları yok. Seat çok başka bir dünya gerek parça gerek servis olsun. İlk defa için düşündürücü. Karar yine sizin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |