![]() |
|
vur kaç |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
dextermeytoo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ocak 2013 Saat 14:19 |
Selam arkadaşlar. Aracım park halinde iken , başka bir araç sol stop tarafından vurup kaçmıştır.Vurup kaçan aracın plakası esnaf arkadaşlar tarafından alınmış.Bu vurup kaçan arkadaştan şikayetçi olmak çin ne yapmam gerekiyorr.
![]() |
|
2006 206 felline 1,4 benzin li
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Polise gidin abicim onlar gerekeni yaparlar. Araca dakkasında ulaşırlar.
|
|
![]() |
|
dextermeytoo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
![]() ![]() ![]() ![]() |
polis olmuyor malesef..yaralananma veya ölüm olmassa gelmiyorlar.
|
|
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Gelmicekler zaten abicim siz Trafiğe gidip olayı anlatıp plakayı vericeksiniz.
|
|
![]() |
|
bilici04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
kardeşim polis hiçbir şey yapmıyor bilgin olsun evimin önündeki arabama beton mikseri çarpmış sağ ön çamurluk tamir olmayacak şekilde yamulmuştu polisi aramam gelin tutanak tutun plakayı alan var dememe rağmen ilgilenmediler Allah'tan adama ben ulaştım da arayı bulup yaptırttım
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Sanayideki boyacı ustanıza söyleyin ve beyan yazın. sigorta tarafından dosya açılır.
|
|
![]() |
|
megez ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
aracın plakasından sigorta şirketini bulursan şirketten telefon numarasına ulaşabilirsin.kişiyi ara anlaşmaya gelmiyorsa polisi olay yerinde arayıp şikayet duyurusunda bulun gereğini mahkeme hallediyor.kaçan kişi yüklü şekilde ceza ödüyor+senin arabanı yaptırmak zorunda kalıyor.
|
|
papirus
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
aracın plakasından sigorta şirketi nasıl buluncak..?
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam öncelikle geçmiş olsun, kayınbirader polis aradım sordum ne yapılması gerektiğini, araştırıp geri dönecek, inşallah işine yarar bi bilgi ile geri döner.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
serco teşekkürler.. hayırlısı fazla bir şey yok aracımda ama neden kaçıyor..ona bozuluyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
plakadan trafik cezası odemek için baktım banka internet şubesinden. Adamın 1800 liraya yakın trafik cezası var..vergidesen oda öyle boşuna kaçmıyormuş.. :) .. ama ismine ulaşamadım..
|
|
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
hocam sen 155 i arayıp adamlardan bilgi aldın mı? böle bi durum var napmam lazım falan diye?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
bilici04 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
herhangi bir sigorta şirketine git plakayı ver sigortası varsa ki vardır iletişim bilgisini verirler sana
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
polisi aradım.. biz bakmıyoruz dedi. Trafiği aradım biz bakmıyoruz dedi. Savcılıga gidip suç duyurusunda bulunmam gerekiyormuş. 2 şahit ve mobese görüntüsü yani kamera görüntüsü ile. 600 tl cezası varmış.. vurup kaçmanın..bide masraflar işte.
|
|
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
bi yakınımın ve komşularının aracını gece boydan boya çizmişler evin önünde. bunlar dilekçe verdiler falan en yakın polis karakoluna, kamera kaydı falan baktılar ama bulamadılar. yani diyeceğim yinede bi şekilde ilgileniliyor.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
kamera kaydı şartmış yani ölemi?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
telefonla olmaz ,olayın olduğu en yakın polis karakoluna gidiyorsun ve aracını çarpıp kaçtıklarını şikayetçi olacağını söylüyorsun.sana iki gün içinde geri dönüyorlar.bizzat başıma geldi.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
şart değil ama, kamera kaydı varsa işlemler daha hızlı oluyomuş..polisin dediği bu..ne bilim bir sürü iş..
Düzenleyen dextermeytoo - 29 Ocak 2013 Saat 15:09 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dextermeytoo
106fb Senin başına gelen olay nezaman gerçekleşti. ?
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam kayınbireder aradı şimdi, aracı yerinden kaldırmadıysa trafik gelip bakar şahitlerin ifadesini alır, tutanak tutar demişler, aracı yerinden kaldırdıysa kimse bakmaz demişler. Eğer aracı yerinden kaldırsıysa aynı yere geri götürüp trafiği arasın dedi, bakmıyoz diye bişey diyemezlermiş bakmaları lazımmış.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |